Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena voditeljica

Nakon sedam godina Vlatka Pokos ponovo ljubi!

vlatka pokos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
18.06.2015.
u 16:07

Njeno srce osvojio je bivši maneken, a danas inženjer u jednoj uspješnoj kanadskoj tvrtki.

Voditeljica Vlatka Pokos ne skida osmijeh s lica zbog nove ljubavi. Njeno srce osvojio je 46-godišnji inženjer Ivica Biljan, pišu 24 sata.

Par se upoznao početkom godine preko zajedničkih prijatelja, a ljubav između njih dvoje planula je na prvi pogled. Inženjer, koji je inače rodom iz Like, prije četrdesetak godina s roditeljima je otišao u Kanadu u kojoj i dan danas živi. Da je njihova ljubav zaista jaka potvrđuje i činjenica da je voditeljica u svibnju provela desetak dana kod svog odabranika, a nakon romanse u Kanadi ljubav se nastavila i u Zagrebu u koji je bivši maneken stigao ovih dana u posjet svojoj dragoj.

Ovo je prva ozbiljna veza voditeljice nakon gotovo sedam godina. Zadnji put Pokos je ljubila osam godina mlađeg Zagrepčanina Željka Radolfija. Prije Radolfija voditeljica je bila u braku s 27 godina starijim Josipom Radeljakom, a i iza njenog novog odabranika je također jedan propali brak.

Zbog nove ljubavi 45-godišnja voditeljica uskoro bi mogla spakirati kofere i napustiti Hrvatsku.

>>Vlatka Pokos: Ne sviđa mi se ovo što Severina danas radi

>>Mislili ste da su 90-e gotove? Pokos, Banfić i Kokić još uvijek se ne daju!

Foto: Alcatel

Komentara 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:41 18.06.2015.

izvrsno, odlaskom iz hrvatske, otići će iz medija

DO
doktor1
22:14 18.06.2015.

Sve to vam je donio izbor SDP na Vlast da svakodnevno pišu ovakve gluparije, uhljebljuju novinare koji nemaju ni maturu. Bravo narode samo naprijed!

DU
Deleted user
22:47 18.06.2015.

Ljubav na prvi pogled sa bizminimsmenom... Kak se te starlete ne zaljube na prvi pogled u nekog obicnog smrtnika, studenta, konobara, radnika na salteru,baustelcca..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije