Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena ispovijest

Voditeljica progovorila o bračnoj krizi: 'Bojala sam se da se neće vratiti kući'

Foto: Profimedia
1/4
08.01.2020.
u 11:47

Iako su njegovi problemi bili poznati medijima i javnosti, mnogi nisu znali što je za to vrijeme zapravo proživljavala njegova sedam godina starija djevojka Emma, koja mu je kasnije postala i supruga.

Voditeljica britanskih verzija showova ''The Voice'' i ''Big Brother'' Emma Willis otkrila je sve o teškim danima koje je proživjela na početku veze sa suprugom Mattom Williamsom, slavnim glazbenikom.

Willis se, naime, godinama borio s ovisnošću o drogama i alkoholu. Godinama je išao na rehabilitacije i pokušavao se izvući iz tog pakla, no do 2008. godine nije u toj namjeri uspijevao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year gang! Sending unicorn/willis love and luck your way for the new decade... 🦄❤️🍀

A post shared by Emma Willis (@emmawillisofficial) on

Iako su njegovi problemi bili poznati medijima i javnosti, mnogi nisu znali što je za to vrijeme zapravo proživljavala njegova sedam godina starija djevojka Emma, koja mu je kasnije postala i supruga. Voditeljica je u jednom intervjuu priznala da je živjela u strahu od toga da se on nakon jednog od ''divljih izlazaka'' neće vratiti kući. Kazala je kako mu nije mogla pomoći dok on ne bude spreman sam sebi pomoći i prihvatiti da je zapravo bolestan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day off vibes ⛷❄️🎄

A post shared by Emma Willis (@emmawillisofficial) on

– Nisam ga ostavila zbog tih njegovih problema. Htjela sam mu pomoći, ali pomoći si je trebao sam i ja sam vjerovala da hoće – kazala je Willis. Do veze s Mattom se nije upoznala s ovisnostima i njihovom razarajućom moći, zbog čega nije ni shvaćala kakve teške probleme pjevač ima dok već nije bila kompletno obuzeta njime i njihovom vezom.

Pjevač je prvi put na rehabilitaciju otišao samovoljno, samo tri mjeseca nakon što su se zaljubili.

Ključne riječi

Komentara 1

PJ
pjole
12:39 08.01.2020.

HU IZ JU?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije