Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila o problemu

Voditeljica pozirala bez grudnjaka: 'Mislila sam ugraditi silikone, ali onda se dogodio klik'

Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/7
24.10.2019.
u 10:29

Novinarka i voditeljica Edita Misirić Vrkljan otvoreno je progovorila o 'problemu' koji tišti mnoge žene i oduševila mnoge. U objavi koja je oduševila njezine pratitelje priznala je i da je svojedobno razmišljala o operaciji, no onda se dogodio preokret.

Edita Misirić Vrkljan otvoreno je progovorila o ''problemu'' koji tišti mnoge žene. RTL-ova voditeljica i novinarka na Instagramu se požalila kako je godinama bila nezadovoljna svojim izgledom. Problem su joj predstavljale male grudi zbog kojih je često posezala za raznim trikovima ne bi li one barem naizgled bile veće.

U objavi koja je oduševila njezine pratitelje priznala je i da je svojedobno razmišljala o operaciji, no onda se dogodio preokret.

– Riječ ili dvije o mojem dekolteu odnosno nedostajanju istog. Dobar dio 20-ih i 30-ih čeznula sam za bujnim grudima, kupovala grudnjake za koje su mi često govorili da mi treba oružani list. Bili su prepuni silikona ili spužvi, sve ne bih li uspjela zavarati oko promatrača, pa čak i svoje. Bila sam uvjerena da je samo pitanje vremena kada ću povećati grudi pravim silikonima. Odjenuti dekoltirani top bez grudnjaka za mene je bilo nemoguće – napisala je Misirić Vrkljan uz fotografiju na kojoj pozira upravo bez grudnjaka.

– I evo me u super sakou, u topu bez grudnjaka. Mislim da sam super. Ono, baš super! Dogodio se klik u glavi, mislim da mi je dekolte baš O. K., da mi veće grudi ne trebaju. Good for me! – dodala je Edita koju su u komentarima obožavatelji zasuli komplimentima na račun izgleda.

Ti si rijetko seksi žena. Od onog tipa koji, kad vidiš, nit ne znaš kolike grudi ima jer nije ni bitno – poručila joj je jedna pratiteljica. S njom se složila i pjevačica Zsa Zsa. – Ma daj, ženo, vidi kako izgledaš – dodala je simpatična pjevačica. Svoj osvrt dala je i glumica Nataša Janjić Medančić. – Cice su precijenjene, kaj ti je? – našalila se glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rijec ili dvije o mojem dekolteu odnosno nedostajanju istog. Dobar dio 20-ih i 30-ih sam ceznula za bujnim grudima, kupovala grudnjake za koje su mi cesto govorili da mi treba oruzani list. Bili su prepuni silikona ili spuzvi, sve ne bih li uspjela zavarati oko promatraca, pa cak i svoje. Bila sam uvjerena da je samo pitanje vremena kada cu povecati grudi pravim silikonima. Odjenuti dekoltirani top bez grudnjaka za mene je bilo nemoguce. I evo me u super sakou, u topu bez grudnjaka. Mislim da sam super. Ono, bas super! Dogodio se kliku glavi, mislim da mi je dekolte bas ok, da mi vece grudi ne trebaju. Good for me! 🤩🥰❤️💃💪

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiricvrkljan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edita Misiric Vrkljan (@editamisiricvrkljan) on

Ključne riječi

Komentara 23

PR
predator57
12:43 24.10.2019.

Nekada su žene imale ženstvenost i dostojanstvo, a danas se dostojno skidaju i pokazuju. Moral??? U ponoru.

Avatar Sokol
Sokol
11:58 24.10.2019.

Mašala njezinog velikog problema. Sama sebe stvara seksualnim objektom

TK
Ten-kre
12:11 24.10.2019.

Ma samo naprijed, hebo posao. Naslikavanje sisa i guzica je zarada i reklama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije