Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Voditeljica Mila Horvat do daljnjeg na bolovanju

zoran mila barbara
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
04.03.2014.
u 11:54

O uzrocima problema ne želi razgovarati, a s HTV-a poručuju da joj žele brz oporavak i mole za poštovanje njezine privatnosti...

Voditeljica i HTV-ova sportska reporterka Mila Horvat ponovno je na bolovanju. Potvrdili su nam to s HTV-a nakon što ju je u emisiji “Nedjeljom, lagano”, koju vodi s Duškom Ćurlićem, zamijenila Uršula Tolj. Kako doznajemo, nije riječ o bolesti zbog koje je prošle godine uzela dužu pauzu. Prije točno godinu dana operirala je u Beču tumor na jednjaku. Oporavak je trajao nešto više od tri mjeseca, a nakon toga Mila se vratila na posao.

Propustila Olimpijadu

No, prije nekoliko tjedana ponovno je morala uzeti stanku i otad je na bolovanju. Naime, najavljivano je da će ona biti jedno od HTV-ovih imena koje će biti okosnica Olimpijskog programa. Iz zagrebačkog studija Mila Horvat trebala je pratiti događanja u Sočiju. No, na njezino je mjesto ipak u posljednji trenutak uskočio kolega Mihovil Horvat. Iako se u petak najavljivalo da će se voditeljica vratiti na posao u nedjelju, ona je bolovanje produljila. – Kolegici Mili Horvat želimo što brži oporavak – poručili su iz HTV-ova ureda za odnose s javnošću.

O detaljima i razlozima uzimanja bolovanja voditeljica nije htjela razgovarati. A do zdravstvenih problema izgleda došlo je iznenada jer je još početkom ove godine govorila da je sve u redu.

– Iza mene je turbulentno razdoblje, teška godina, koja je samo proletjela, ali ipak ću je pamtiti po dobrome – rekla nam je na ulasku u 2014. – Doživjela sam preobrazbu. Sada sam drugačija osoba. Ne sjećam se kada sam prije mogla reći da sam zadovoljna, a sada to mogu. Pronalazim razlog za sreću u malim stvarima. Ne želim zaboraviti 2013. jer je ona podsjetnik i upozorenje na stvari koje su važne i osobe koje su tu kada ti je najpotrebnije.

Ali istodobno jako se veselim 2014. jer znam da za mene najbolje tek dolazi. Bolest me puno toga naučila, koliko smo krhki, ali i koliko je važno sebe više stavljati na prvo mjesto i češće raditi stvari koje ti pričinjavaju zadovoljstvo, otkrila je tada Mila.

Vesele se povratku

Kolege s HTV-a njezino stanje nisu htjeli komentirati, samo su poručili kako joj žele što brži oporavak te mole za zaštitu njezine privatnosti. Dodaju da se vesele njezinu povratku na radno mjesto čim se bude bolje osjećala. – Čim joj bude bolje sa zdravljem, vratit će se na posao te nastaviti voditi emisiju – rekao nam je njezin urednik Bruno Kovačević.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:18 04.03.2014.

drž' se ljepotice...

HA
hajduk1966
14:33 04.03.2014.

Sve najbolje,i brz oporavak lijepo te vidjeti na televizij

KO
Kora
15:31 04.03.2014.

Vidjela sam Milu na tv nakon operacije - savršena je, lijepa i prepuna pozitive, sa krasnim zračenjem. Vrijedna svakog divljenja. Što je sad? - ispitivati nećemo, ali što god da jest - to su turbulencije, to će Mila pregrmiti i i vratiti se još jača. Želim joj puno sreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije