Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užasna situacija

Voditeljica kojoj je autobus otkinuo ruku otkrila sve o problemima u životu nakon stravične nesreće

Foto: Instagram
1/7
02.05.2020.
u 10:00

Priznala je da joj najteže pada što se ne može sama okupati, odjenuti, ali ni jesti. Kaže ipak, da je najjača kad joj je najteže, pa radi na tome da sve može što prije sama napraviti.

Srpska voditeljica Dea Đurđević prošle godine je doživjela stravičnu nesreću  u kojoj joj je autobus otkinuo desnu ruku. Voditeljica se oporavila nakon užasnog događaja no još uvijek osjeća posljedice.

Naime, voditeljica je kazala kako pati od PTSP-a(posttraumatskog stresnog poremećaja), a imala je i golemi hematom duž cijelog tijela. Tvrdi isto tako da je osim velikog hematoma po tijelu imala još mnogo manjih. 

Priznala je da joj najteže pada što se ne može sama okupati, odjenuti, ali ni jesti. Kaže ipak, da je najjača kad joj je najteže, pa radi na tome da sve može što prije sama napraviti.
Za srpske medije je otkrila i kako joj se promijenio život nakon nesreće i tijekom oporavka.  

- Invaliditet je bitno promijenio moj život. Naime, dan počinjem lijekovima, trudim se da bol smanjim na minimum i naučila sam živjeti s njom - otkrila je Dea koja se vratila na posao i ipak cijelo vrijeme vježba kako bi povrijeđene dijelove tijela dovela bar do približnog stanja kao prije prometne nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije