Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucao joj glas

Voditeljica jedva Vijesti odradila do kraja, borila se s grloboljom

Foto: HRT screenshoot
1/3
03.05.2018.
u 15:29

Ana Glavan Budija vodila je jutros u 7 sati prve jutarnje vijesti na HTV-u, koje je zbog užasne grlobolje jedva odradila.

HTV-ova novinarka i voditeljica Ana Glavan Budija s teškom grloboljom odradila je jutros prve jutarnje vijesti na HTV-u.

- Ogromno nevrijeme zahvatilo je sinoć sisačko područje - jedva je izgovorila novinarka na početku Vijesti koje su startale jutros u sedam sati, a sve kasnije  najave izgovarala je još teže i zvučalo je kao da će joj glas puknuti svaki čas. 

Primijetili su i gledatelji koliko se voditeljica muči, i na Facebook stranici HRT vijesti osvanuo je i ovaj komentar:

- HRT-u sad već postaje očajan. Jutarnje vijesti vodi žena koja je toliko promukla da joj glas puca i jedva izgovara riječi...

Sljedeće vijesti u osam sati umjesto Ane Glavan Budija odradio je njen kolega Petar Vlahov. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Francek007
Francek007
18:25 03.05.2018.

Pa ok probala je odraditi vijesti i bolesna, svaka čast zašto ju napadati. Sljedeće vijesti nije odradila i to je isto ok . Nitko nije zakinut za inforamtivni program Bravo Ana ozdravi i vrati se.

BI
biserkablagus4
16:36 03.05.2018.

Zasto ovu zenu mucite pa zar ne vidite da je bolesna, mogli ste odma mesto nje metnuti drugoga a nju poslati kuci da se odmara sa placenim danom .To sto radite sa vasim radnicima je ne dopustivo ,nije ona jedina zena sa grloboljom i teperaturom i ma ih na hiljade ali ne mogu ostati kuci jer ce im gazda dati otkaz .Srami te HTV a i drzava koja dozvoljava da radnici moraju da rade bolesni a neznaju da od jednog bolesnog od gripe moze dase razboli10 .Ana svaka ti cast pokazala si kakvog poslodavca imas a i drzavu sve ti zelim najbolj i da brzo ozdravis, draga Ana cuvaj tvoje zdravlje i odmori se ljepi pozdrav od mene i dasto prije ozdravis

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:59 03.05.2018.

Danas je dan slobode medija.... DAKLE.... Sloboda uvijek i svugdje znači i odgovornost! Mediji jako često pozivajuči se na svoje slobode pljuju,blate i sotoniziraju u ime HDZ-SDP partije svakog ko se ne priključi njihovom JEDNOUMLJU! Slobodan novinar NEMA pravo blatit,lagat,obmanjivat,NE to nije novinarstvo! Novinarstvo je objektivno,istinito i nepristrano izvještavanj bilo pisanim bilo tv medijom! Nažalost oni koji žele biti istinski dostojni svoje profesije često budu napadnuti pa i ubijeni poput Pukanića!!! Mediji pišu sve o svima a najčešće 80% poluistina ili totalnih neistina i kada to želiš spriječit odmah se pozivaju da onemogučavaš njihove slobode, slobodu na obmanu i laž? Mi pak koji komentiramo i kažemo ISTINU samo nas kartoniraju i izbrišu pa blokiraju! DEMOKRACIJA??? Ahaa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije