Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala na stijeni

Voditeljica (53) objavila fotku na kojoj je potpuno gola, pratitelji joj pišu da izgleda kao da ima 30 godina

Foto: Profimedia
1/9
18.02.2024.
u 17:00

Holden je pozirala na stijeni potpuno gola, a uz fotku je napisala: "Rođendansko odijelo".  Fanovi su joj se brzo počeli javljati u komentarima, te su joj mnogi pisali da izgleda kao da ima 30 godina.

Britanska TV zvijezda Amanda Holden na Instagramu je objavila sliku na kojoj nema odjeće na sebi. To je bio poseban način na koji je odlučila proslaviti svoj 53. rođendan. Holden je pozirala na stijeni potpuno gola, a uz fotku je napisala: "Rođendansko odijelo". 
Fanovi su joj se brzo počeli javljati u komentarima, te su joj mnogi pisali da izgleda kao da ima 30 godina
Voditeljica je ranije govorila kako se osjeća sve zgodnije što je starije, te da odbija pokrivati svoje tijelo. Kazala je kako odbija pokrivati svoje tijelo. 

 

- Dob je potpuno nebitna, zahvaljujući ljudima kao što je J.Lo koja je zgodna žena koja se odijeva onako kako se osjeća - rekla je u jednom intervjuu. 

VEZANI ČLANCI:

Godine 2019. u emisiji 'Britain's Got Talent' natjecateljica Elizabeth s točkom 'The Haunting' pozvala je Amandu da s njom ode u backstage gdje članicu žirija dočekao prizor viđen samo u najstrašnijim hororcima.
Pri povratku na pozornicu šokirana Amanda u panici izustila je psovku i odmah pokrila usta.

 

Za vrijeme emitiranja uživo, voditelji su se ispričali gledateljima, a Amanda je kasnije za britanske medije otkrila da je ostala u potpunom šoku nakon što je shvatila da je opsovala te da se u jednom trenutku bojala da će je to stajati posla.
Amanda je u isprici objasnila kako zna da ovo gledaju i djeca. - Ovo gledaju djeca, gledaju i moja djeca. Zaista se ispričavam - rekla je Amanda.

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 2

XM
xman100
18:34 18.02.2024.

39,5

YO
yopi
17:29 18.02.2024.

Ako tako izgleda onda svaka cast Ali danas svaka app ima filtere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije