Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bitan je mir'

Voditelj Mario Mihaljević: Sklopio sam 11 istospolnih brakova!

'SPECIJAL EKRAN 02.10.2012., Velika Buna, Zagreb - Mario Mihaljevic registrirao je crkvu koja propovjeda amorizam.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
24.06.2013.
u 16:37

Slušam Božje naređenje i ženim ljude bez obzira na njihovo opredjeljenje – priča Mihaljević

Radijski voditelj Mario Mihaljević vjenčao je 11 homoseksualnih parova, pišu 24sata.

– Već osam godina sam svećenik crkve univerzalnog života. Sjedište im je u Kaliforniji. Odobrenje za duhovna vjenčanja imam od Boga. Mislim da i on podržava istospolne brakove. Slušam Božje naređenje i ženim ljude bez obzira na njihovo opredjeljenje – priča Mihaljević koji je dosad vjenčao osam lezbijskih i tri gay para na mjestima koja su oni sami odabrali.

Kaže kako mu nije bitno hoće li brak biti priznat u društvu već da je bitan jedino mir koji partneri dobivaju tim činom.

– Dovoljno je da me nazovu i doći ću ih oženiti gdje god oni žele i na način koji se njima sviđa. Budući supružnici preda mnom trebaju izgovoriti samo jednu rečenicu: ‘Bit ćemo zajedno dok se volimo i dok smo iskreni jedno prema drugome’ – dodaje.

>> Moj sin je gay: Kako da mirno spavam kad ima toliko homofoba?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije