Naslovnica Showbiz Zvijezde

Vlatka Pokos oslobođena optužbe da je zlostavljala Lanu Radeljak

Voditeljica kaže da joj je najstrašnija bila pomisao da bi malenu djevojčicu netko na takav način obilježio za cijeli život
06. rujna 2012. u 08:32 14 komentara 286 prikaza
vlatka (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell

Općinski kazneni sud u Zagrebu 18. srpnja ove godine donio je presudu kojom se odbacuje optužba Josipa Radeljaka, bivšeg supruga Vlatke Pokos, da je voditeljica zlostavljala njegovu maloljetnu kćer Lanu.

– Drago mi je da je sada sve iza mene, a pogotovo mi je drago što se Lana više neće razvlačiti po novinama u tom kontekstu – rekla nam je Vlatka.

>>Vlatka Pokos: Dokazat ću da sam bolja od polupismenih starletica

– Zahvaljujući odvjetnicima Jadranki Sloković i Srđanu Šakiću, pravda je izašla na vidjelo. Oni su se angažirali i s ljudskog aspekta, ne samo profesionalnog – rekla je Vlatka. Informaciju o oslobađajućoj presudi, kaže, držala je za sebe upravo radi malene Lane.

– Najstrašnija mi je bila pomisao da bi je netko na takav način obilježio za cijeli život. Ona je jako voljeno dijete – rekla je voditeljica te dodala da je njena knjiga “Život u raju” bila njena obrana.

>>V. Pokos: “Tužna sam zbog Mijine nesreće, znam kako se osjeća”

Što je najbolje jesti nakon dugačkih šetnji i planinarenja
SITI U PLANINI
Nutricionisti savjetuju: Što je najbolje jesti nakon dugačkih šetnji i planinarenja

A1 izdvaja za Vas

 • doktorica:

  baš nas to zanima.....

 • -obrisani-:

  Od čega ova živi to mi nikako nije jasno...

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Hm A već sam se upitao gdje su likovi poput Vlatke, Radeljaka, Horvatinčića, Mehunke, Ciganovića, Slokovičke, Prodanovića i ostalih što iskaču iz pašteta na svakom čošku i naivno pomislio da je kraj te agonije, - kad, - evo ih opet ispočetka.