Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj agonije

Vlatka Pokos oslobođena optužbe da je zlostavljala Lanu Radeljak

vlatka (1)
Antonio Bronić/Pixsell
06.09.2012.
u 08:32

Voditeljica kaže da joj je najstrašnija bila pomisao da bi malenu djevojčicu netko na takav način obilježio za cijeli život

Općinski kazneni sud u Zagrebu 18. srpnja ove godine donio je presudu kojom se odbacuje optužba Josipa Radeljaka, bivšeg supruga Vlatke Pokos, da je voditeljica zlostavljala njegovu maloljetnu kćer Lanu.

– Drago mi je da je sada sve iza mene, a pogotovo mi je drago što se Lana više neće razvlačiti po novinama u tom kontekstu – rekla nam je Vlatka.

>>Vlatka Pokos: Dokazat ću da sam bolja od polupismenih starletica

– Zahvaljujući odvjetnicima Jadranki Sloković i Srđanu Šakiću, pravda je izašla na vidjelo. Oni su se angažirali i s ljudskog aspekta, ne samo profesionalnog – rekla je Vlatka. Informaciju o oslobađajućoj presudi, kaže, držala je za sebe upravo radi malene Lane.

– Najstrašnija mi je bila pomisao da bi je netko na takav način obilježio za cijeli život. Ona je jako voljeno dijete – rekla je voditeljica te dodala da je njena knjiga “Život u raju” bila njena obrana.

>>V. Pokos: “Tužna sam zbog Mijine nesreće, znam kako se osjeća”

Komentara 14

DO
doktorica
10:28 06.09.2012.

baš nas to zanima.....

OB
-obrisani-
12:08 06.09.2012.

Od čega ova živi to mi nikako nije jasno...

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:19 06.09.2012.

Hm A već sam se upitao gdje su likovi poput Vlatke, Radeljaka, Horvatinčića, Mehunke, Ciganovića, Slokovičke, Prodanovića i ostalih što iskaču iz pašteta na svakom čošku i naivno pomislio da je kraj te agonije, - kad, - evo ih opet ispočetka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije