Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slična sudba

V. Pokos: “Tužna sam zbog Mijine nesreće, znam kako se osjeća”

Vlatka Pokos
RTL
28.02.2012.
u 12:38

Vlatku Pokos je zbog nevjere suprug Josip Radeljak u svibnju 2007. godine izbacio iz stana na Cvjetnom trgu u Zagrebu i nije joj dopustio da sa sobom ponese ni osobne stvari

– Sasvim se sigurno ne veselim Mijinoj nesreći. Šokirana sam i tužna. Ne mogu vjerovati da se ovakvo što događa u našoj državi. To je još jedan dokaz da institucije ne rade svoj posao. Strašno je što ljudi nakon razlaza ne mogu na normalan i civiliziran način riješiti svoje probleme. Nipošto nisam za izbacivanje na ulicu. I sama sam prošla pakao, osjećala se jadno i napušteno pa mogu zamisliti kako je sada Miji – kazala nam je Vlatka Pokos. Nju je zbog nevjere suprug Josip Radeljak u svibnju 2007. godine izbacio iz stana na Cvjetnom trgu u Zagrebu i nije joj dopustio da sa sobom ponese ni osobne stvari.

Ključne riječi

Komentara 21

TS
tompa ses
13:05 28.02.2012.

Ajme meni, samo me zanima da li je novinar sa razlogom tražio od Vlatke ova sranja ili je Vlatka zvala direktora Večernjeg u redakciju kako bi sa nama podjelila ove idiotarije. Jao, pukni grome !

KK
KlNGS KlNG®
13:09 28.02.2012.

aha....ujedinjena fronta hrvatskih celebrity hohštaplerki & ujedinjena fronta onih koji kopčaju malo kasnije..... ....izgleda da je vritnjak totalno IN

OB
-obrisani-
17:38 28.02.2012.

Vlatkica slatkica i srce imade veliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije