Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularna glumica

Vlasta Ramljak: Nakon suprugove smrti o novoj ljubavi ni ne mislim

vlasta ramljak (1)
pixsell
02.03.2013.
u 10:00

Popularna glumica gotovo dvije godine nije snimala ni jednu sapunicu i sada je to istinski veseli. Igra Tamaru, brižnu majku koja se bori za svog sina. Inače igram karakterne uloge pa joj se i ova silno sviđa.

Glumica zagrebačkog HNK i profesorica govora na Akademiji dramske umjetnosti u Osijeku ušla je u “Larin izbor”.

Što kažu studenti? Prigovaraju li da ih učite ‘ozbiljnoj’ glumi, a vi ste u sapunicama?

– Ne, kažu “kad bismo barem i mi uspjeli ući” i sviđa im se kako to radim. Imam dovoljno staža, nije mi do slikanja. Ozbiljno se posvetim svakoj ulozi, a to se i vidi.

Uza sve obaveze koje imate, što vam zapravo znači “Larin izbor”? Još jedan posao više ili veselje?

– Gotovo dvije godine nisam snimala ni jednu sapunicu i sada me to istinski veseli. Igram Tamaru, brižnu majku koja se bori za svog sina. Inače igram karakterne uloge pa mi se i ova, uloga majke koja se na sve načine bori za svoje dijete, silno sviđa.

Nakon smrti supruga Zvonka upisali ste vozački. Jeste li svladali strah od vožnje? Jurite li zagrebačkim ulicama?

– Ne, još me drugi voze, a naš auto stoji u garaži. U autoškoli su mi pokazali film što se sve može dogoditi zbog trenutka nepažnje ili prevelike brzine, kako ljudi stradaju, ostaju invalidi, ubiju sebe, drugoga. Tri dana trebalo mi je da dođem k sebi.

Možete li se nakon suprugove smrti zamisliti u vezi s nekim drugim muškarcem?

– Ni u ludilu. O tome i ne razmišljam, nije mi na kraj pameti.

Ključne riječi

Komentara 8

ML
marko leko
12:22 02.03.2013.

Vlasta samo naprijed, za mene si jedna od najboljih i najljepših naših glumica.

MI
Milkica
12:47 02.03.2013.

Otkud vam pravo da obrišete komentar napisan na temelju izjave te žene, tj. da joj je veća sreća rođenje unuke nego vlastitog djeteta????? Otkud vam pravo??? Isto tako nemate pravo meni braniti da to smatram bolesnim i da to kažem. Ma sram vas može biti!

MI
misoana
09:07 03.03.2013.

hoćeš li se kladiti 1: 100000000000000

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije