Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČ

Vlado Kalember o ljubavi: 'Ženit ću se još par puta. Imam samo 71 godinu'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/11
23.02.2024.
u 17:50

Kalember je priznao i da nakon razvoda koji se dogodio prije osam godina živi sam, a objasnio je znači li to da ne daje priliku novoj ljubavi.

Ljubavni život glazbenika Vlade Kalembera (70) zanimljiv je javnosti, a on rijetko o tome dijeli detalje. Sada je ispričao u kakvom je odnosu s bivšom suprugom, violončelisticom Anom Rucner (41).

- Kada smo se upoznali, bila je mlada čelistica kojoj je trebao netko kao ja, da joj skrati put do nekih spoznaja. Danas joj više nitko ne treba, potpuno je formirana i izgrađena i jako dobro zna što radi. Imamo sina i svaki dan komuniciramo. Oboje smo normalni, razumni ljudi, nema razloga za drugačije odnose - rekao je o odnosu s Anom za Story. Priznao je i da nakon razvoda koji se dogodio prije osam godina živi sam, a objasnio je znači li to da ne daje priliku novoj ljubavi.

- Kako ne? Kanim se ženiti još barem nekoliko puta. Imam samo 71 godinu - rekao je Kalember.

Inače, Vlado i Ana rastali su se 2014. godine i nakon razvoda jedno su drugome najveća podrška, što je iznenadilo i sutkinju na brakorazvodnoj parnici.

- Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka ‘showbizz’ fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastat - otkrio je Kalember ranije za Happy FM. Dodajmo da je par u braku dobio sina Dariana, s kojim je Vlado u nekoliko prilika objavio zajedničku fotografiju. 

VIDEO Martin Kosovec na Dori će predstaviti svoju novu pjesmu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije