Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DORE

Eugen se ispričao zbog svog ponašanja prema Severini: Osuđujem svaki oblik seksizma i šovinizma

Foto: Instagram
1/8
23.02.2024.
u 16:58

Jako je nespretno ispalo i izvučeno je iz konteksta. Odnosilo se na cijelu priču s pilićima i Severinom sa ženom s druge planete, objasnio je Eugen

Nakon prve polufinalne večeri Dore na konferenciji za medije Severina, koja se priključila Letu 3 tijekom njihove izvedbe "Babe Roge", dijelila je ostalim natjecateljima jaja. Neki su jaja rado prihvatili, dok je dio izvođača odbio pa su tako Battifiaca i Saša Lozar odbili uzeti jaje i rekli su: Već imamo dva. Jaje je pjevačici vratio i glazbenik Eugen.

"Još nešto - ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je li možeš ti to?" upitao Eugen Stjepan Severinu koja je ostala vidno iznenađena nakon njegove izjave. Na društvenim mrežama uskoro su se zaredali komentari publike koja je bila šokirana ovakvim ponašanjem mladog pjevača i prozvali su ga zbog seksističkog ponašanja.

Poslije se na društvenim mrežama oglasio i sam pjevač i objavio je fotografiju sa Severinom te se ispričao zbog svog ponašanja i naglasio je kako je sve malo izvučeno iz konteksta. 

- Jako je nespretno ispalo i izvučeno je iz konteksta. Odnosilo se na cijelu priču s pilićima i Severinom sa ženom s druge planete. Jaje također simbolizira i pilića, novi život, dijete. Ja Severinu volim od kada znam za sebe i žao mi je da se izvlače ovakve konotacije. Osuđujem svaki oblik seksizma i šovinizma. Tko me imalo bolje poznaje, zna to. - napisao je Eugen na svom Instagramu. Na ovoj društvenoj mreži neki od pratitelja su mi i napisali kako bi bilo lijepo da se ispriča Severini zbog svog ponašanja. 

- Mislim da bi se prvo trebao javno ispričati Severina a onda i svim ženama. Sramotno ponašanje - pisalo je u jednom od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
17:28 23.02.2024.

Sada je i humor postao sexizam...moralisti i feministkinje se zgražaju i prevrću očima 😂🤣

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
18:15 23.02.2024.

Na koji način je Eugenov komentar seksizam, a Severino dijeljenje jaja nije??!

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
18:22 23.02.2024.

Ja ne osuđujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije