Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Vlado je bio u šoku kada je saznao koliko je dnevno šećera unosio u sebe

Foto: RTL
1/5
30.10.2019.
u 11:33

Nutricionistica Martina Linarić kandidate će educirati o šećerima u namirnicama.

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi', jedan će kandidat napustiti show, a nakon toga će uslijediti naporan trening tijekom kojeg će kandidati shvatiti da mogu puno više od onoga što su smatrali svojim maksimumom.

Osim što će na taj način spoznati ponešto novo o sebi, naučit će neke vrijedne informacije od nutricionistice Martine Linarić koja će ih educirati o šećerima u namirnicama.

Šokiran će najviše biti Vlado kad sazna da je na dnevnoj bazi, kroz gazirana pića – čak šest litara koliko je inače pio - u sebe unosio nevjerojatnih 690 grama šećera. Kandidati će se boriti i u malom izazovu, a tko će ovaj put odnijeti pobjedu, gledatelji će doznati večeras u 20 sati na RTL-u.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije