Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantik

Frano Ridjan: Oženih ja svoju princezu!

Frano Ridjan
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/2
03.10.2016.
u 11:40

Voditelj i njegova dugogodišnja djevojka Lea Badurina vjenčali su se ove subote, a za dobru zabavu bili su zaduženi Begini i klapa Kampanel

HRT-ov novinar i voditelj Frano Ridjan i njegova dugogodišnja djevojka Lea Badurina vjenčali su se ove subote. – Uzeli se i nas dvoje. Oženih ja svoju princezu. Hvala svima na prelijepoj večeri! – napisao je Franjo na Facebooku uz fotografiju prvog plesa sa suprugom. Par je svadbeno slavlje organizirao u Golf & Country Clubu Zagreb, a njihove goste do jutra su u plesnom ritmu držali klapa Kampanel i tamburaški sastav Begini.

Romantični Frano Leu je zaprosio prošle godine u prosincu na zagrebačkom Zrinjevcu i sve je izgledalo kao scena iz romantičnih filmova. Kleknuo je pred Leu uz flash mob uz pomoć glazbenika i plesača. Članovi zbora Ivan Goran Kovačić pjevali su pjesmu "Be My Baby" grupe Ronettes, poznatu iz filma "Prljavi ples", a svirao je Ante Gelo bend. Upravo uz tu pjesmu Lea i Frano počeli su svoju vezu pa je bilo logično da je uz nju i zaprosi. 

Ključne riječi

Komentara 3

KI
killthesnake
17:37 03.10.2016.

I ?

CR
cronada
23:22 03.10.2016.

Sretno vam bilo mladenci !💑❤❤❤!

NH
nora.helmer30
00:20 05.10.2016.

Eh,eh,koja bi umjela otrpjet napornog,glavatog,neduhovitog napora ,sdpenjarskog poklonika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije