Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitamo!

Vjenčali se Snježana Mehun i Franz Schillinger, gosti podijelili prve fotografije s nesvakidašnjeg vjenčanja

Foto: reuters
1/3
02.09.2021.
u 19:57

Snježana nije odabrala klasično vjenčanje već će s grupom uzvanika nakon što su izmijenili bračne zavjete zabavljati na jahti krstareći Jadranom.

Dan koji je naša poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Mehun (50) dugo čekala napokon je došao, udala se za svog partnera Franza Schillingera na Kornatima.

Sudbonosno da izrekli su u krugu obitelji i prijatelja, a brojni poznati uzvanici na društvenim mrežama podijelili su fotografije i snimke mladenaca koji su pozirali ispod austrijske zastave.

Snježana nije odabrala klasično vjenčanje već će s grupom uzvanika nakon što su izmijenili bračne zavjete zabavljati na jahti krstareći Jadranom.

Foto: Instagram

Među brojim poznatim uzvanicima su Ecija Ivušić i njen dečko Goran Belošević, Ana Rucner i Nives Celzijus koja je na društvenim mrežama pokazala i kombinaciju koju je odabrala za svadbu prijateljice.

Podsjetimo, Snježana je svoje bliske prijatelje nedavno okupila i brodom odvela do Hvara gdje je bio održan dio njezine djevojačke zabave. Na društvenim mrežama  tada je podijelila tada nekoliko video zapisa, a posebno se zahvalila svojoj kumi Antei Kodžoman koja je tijekom večere u jednom poznatom restoranu na Hvaru, održala i govor te je rekla kako su Snježana i Franz stvoreni jedno za drugo te je njihova priča trebalo završiti baš ovako – vjenčanjem, a vjenčanicu koju je Snježana danas nosila dizajnirao je Tin Brišar.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu' 

Ključne riječi

Komentara 24

OK
okvals54
05:04 03.09.2021.

Ima 50 godina,a niste na veli koji po redu je to skalp.Izmjenili bracne zavjete,smijurija.Uzvanice?Sve sonzoruse.Kupleraj.

PE
PetrusManus
06:27 03.09.2021.

Poduzetnica najstarijeg zanimanja se skrasila, svoju međunožnu poderotinu je čuvala za vreću Šilinga, baš krasno, sav sam se naježio, koliko sreće na brodiću.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
05:34 03.09.2021.

da ne uvrijediš dotičnu damu pravim nazivom njenog zanimanja, jer svi znaju čime se dotična bavi... ona je "tijesno surađivala" sa Željkom Kerumom, npr.... samo napiši "poduzetnica" i svima je jasno koje je pravo zanimanje te "dame".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije