Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi brak

Vjenčali se Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk

Foto: Instagram
1/6
01.10.2018.
u 09:41

Sudbonosno 'da' izgovorili su u njezinoj vili u Hamptonsima,a vjenčanju su bili brojni poznati

Glumica Gwyneth Paltrow u subotu se zaklela na vječnu ljubav producentu Bradu Falchuku.

Sudbonosno 'da' izgovorili su u njezinoj vili u Hamptonsima,a vjenčanju su bili brojni poznati među kojima Cameron Diaz, Jerry Seinfeld, Steven Spielberg, Rob Lowe, Robert Downey Jr s kojim je Paltrow glumila u “Iron Manu” i mnogi drugi.

Iako je oskarovka najavljivala da će je do oltara otpratiti bivši suprug Chris Martin, s kojim je nakon razvoda 46-godišnja Gwyneth Paltrow ostala u prijateljskim odnosima, to se nije dogodilo.

Glumica i producent upoznali su se 2014. godine na snimanju hita 'Glee', a vezu su držali u tajnosti sve do 2015. kada su se pojavili zajedno na premijeri njegove serije 'Scream queens'.

Fotografi su na glumičinu imanju snimili čak tri postavljena šatora – jedan za obred, jedan za slavlje i jedan za osoblje. Vilu u Hamptonsima gdje se odvila ceremonija glumica je kupila s pjevačem Coldplaya 2006.

Ovo je drugi brak i Gwyneth i sve popularnijem producentu Falchuku u koji ulaze s po dvoje djece. Gwyneth s bivšim suprugom ima 14-godišnju Apple i 12-godišnjeg Mosesa, a Brad s bivšom suprugom Suzanne ima sina Brodyja i kćer Isabellu.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije