Naslovnica Showbiz Zvijezde

Višnjić oduševio pratitelje fotkama iz Hrvatske: 'Je li to rajski vrt?'

– Cijenim to što nam pokazuješ ljepote svoje zemlje. Moram priznati da ništa nisam znala o Hrvatskoj dok te nisam počela pratiti – kazala je Višnjiću jedna pratiteljica
08. siječnja 2019. u 12:02 1 komentara 4504 prikaza
Goran Višnjić
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/3

Goran Višnjić, šibenski glumac koji živi i radi u Los Angelesu, ovih dana boravi u Hrvatskoj, a fanovima na Instagramu svakog dana predstavlja ljepote Lijepe Naše. Goran se prvo fotografirao na slapovima Krke i oduševio pratitelje. 

na instagramu Goran Višnjić oprostio se od Gregurevića emotivnom porukom: 'Tužan dan, moj Ivo...'

– Apsolutno zadivljujuće! Jesmo li sigurni da Hrvatska nije nešto što je ostalo od rajskog vrta – pitao je Gorana jedan pratitelj, dok su neki dodali da se nadaju kako će jednog dana posjetiti našu zemlju. 

svjetski, a naš Prepoznajete li ga? Danas ima zavidnu inozemnu karijeru, ali i titulu seks simbola

Višnjić je posjetio i Pag te podijelio video snimljen u paškoj solani. Objasnio je kako se tamo sol skuplja od 10. stoljeća.
– Cijenim to što nam pokazuješ ljepote tvoje zemlje. Moram priznati da ništa nisam znala o Hrvatskoj dok te nisam počela pratiti.

– Radujem se novim postovima – napisala je Goranu jedna gospođa. 

Posvajanje Ove poznate osobe pružile su ljubav i dom nezbrinutoj djeci

Višnjić je prošlog Božića glumio u još dva specijalna nastavka serije "Timeless", kojom je nakon dvije sezone završena ta priča. Ove ćemo ga godine gledati u seriji "Santa Clarita Diet" te u dva filma. Osim dugoočekivanog "Generala" Antuna Vrdoljaka, igrat će i u talijanskom filmu "Fatima", uz bok poznatom glumcu Harveyu Keitelu. 

Celebrity baby boom: Pogledajte koga je sve razveselila prinova u 2018. godini

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka