Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno zajedno

Povijest se ponavlja! Najpoznatiji par na svijetu nakon 18 godina dao ljubavi drugu šansu

Foto: profimedia
1/9
07.07.2021.
u 23:30

Jennifer Lopez i Ben Affleck obnovili su svoju romansu u travnju ove godine te od tada ne skidaju ruke jedno s drugoga. Nakon 18 godina od njihovog prekida ovom je vijesti najviše ostao šokiran njen bivši zaručnik Alex Rodriguez.

Iako je od njihovog prekida prošlo gotovo 20 godina, Jennifer Lopez (51) odlučila je dati još jednu priliku vezi s glumcem Benom Affleckom (48). Ta je vijest najviše pogodila njenog bivšeg zaručnika Alexa Rodrigueza (45) koji se htio pomiriti s poznatom pjevačicom. Iako su nakon prekida veze oboje pronašli nove partnere Ben i Jen su se oduvijek međusobno podržavali. 

Nakon dana kojeg su proveli sa djecom u zabavnom parku Universal Studios Hollywood, ponovno ujedinjeni par Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su kako uživaju u šetnji po Long Islandu. 

Ben Affleck odjenuo je bijelu hudicu i smeđe kaki hlače, dok se Jennifer Lopez odlučila za bijeli pulover i bež hlače. Nakon ugodnog vremena koje su proveli sa još jednim nepoznatim parom, Affleck i Lopez su se uputili u šoping. 

Foto: profimedia

Svi obožavatelji Bennifera bili su oduševljeni saznanjem da se ovaj par odlučio pomiriti. Navodi se da je njihova komunikacija započela u veljači ove godine kada je glumac poslao e-mail Jennifer. U poruci je napisao kako je lijepo izgledala na snimanju filma Shotgun Wedding, nakon što su u izašle fotografije od scene vjenčanja s kolegom Joshom Duhamelom. 

Foto: profimedia

Prvi put uhvaćeni su zajedno početkom svibnja, tri mjeseca nakon Jenniferinog prekida četverogodišnje veze s Alexom Rodriguezom. Bivši zaručnik dive bio je šokiran njenim potezom jer je vjerovao kako će uspjeti spasiti svoju vezu te se ponovno povezati. 

Par se vrlo brzo odlučio za  romantični odmor u Big Sky Resortu u Montani gdje glumac posjeduje imanje. Povratkom u Los Angeles zaputili su se u njenu vilu u Bel Airu gdje je Affleck već nekoliko puta prenoćio. 

Nakon što je pjevačica viđena u potrazi za školama u Los Angelesu u koju bi išla njena djeca, potvrđeno je da se par ipak odlučio na sljedeći korak. Jennifer i Ben zajedno će živjeti u njegovom domu u Los Angelesu, a ona će po potrebi odlaziti u Miami.  

Inače, glumac i pjevačica upoznali su se 2002. godine na snimanju filma 'Gigli' kada je pjevačica bila u svojem drugom braku s Cris Juddom (51). U studenog iste godine Affleck je zaprosio Lopez s 6.1 karatnim rozim dijamantnim prstenom kojim je ona bila oduševljena. 

Foto: profimedia

 U srpnju 2003. godine tri sata prije vjenčanja Affleck je ostavio ucviljenu Jen i otkazao cijelu svadbenu ceremoniju. 'Nitko mi dotad nije slomio srce kao što je to učinio Ben. Srušio je sve moje nade i snove. Nakon toga sam postala sasvim druga osoba. Užasan je osjećaj kad te zaručnik ostavi pred cijelom obitelji', rekla je tada Jennifer, priznavši da nikada nije bila više ponižena. 

U isto vrijeme sljedeće godine Jennifer je ušla u brak s Marcom Anthonyijem (52), dok je u studenom 2004. godine Affleck viđen s Jennifer Garner (49).

Ben Affleck istaknuo je da često žali zbog svoje veze s Jennifer, rekao je da mu je 2003. godina bila loša zbog nje. 'Bio sam obilježen kao 'onaj koji je bio s Jennifer Lopez'. Nitko nije volio moje filmove, smatrali su me bezosjećajnim diletantom i egoistom. Teško je kada čujete takve priče. Svi su znali samo za 2003. godinu koja je za mene definitivno najgora godina u životu', zaključio je tada glumac.

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Tri dana prije nego su Jennifer i Marc Anthony objavili da se razvode, mama Lopez poslala je poruku glumcu te ga zamolila za savjet. Ben i njezina majka su se uvijek dobro slagali te je Ben i tada odlučio ponuditi svoju pomoć pjevačici koja je unatoč imidžu dive trpjela zlostavljanje svojeg tadašnjeg supruga Marca.

VIDEO Britney Spears: nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije