Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Teški dani poznate Splićanke: 'Tata mi ima tumor, baka je umrla, a moj bivši čeka dijete s drugom'

Foto: Instagram
1/5
18.07.2021.
u 09:02

"Imala sam jakooo težak period! Jako! U strahu od straha što se sve izdogađalo. Tata mi je dobio tumor na plućima, njegova mama-moja baka umrla, druga je loše i sitno odbrojavamo. Onda se zarundalo i u ljubavi", otkrila je TV voditeljica.

Splićanku Nandi Uzelac (30) gledatelji su upoznali još tijekom prve sezone showa 'Gospodin Savršeni'. Iako srce Gorana Jurenca nije osvojila Nandi je svoju prepoznatljivost odlučila iskoristiti i nakon showa. Pokrenula je svoj YouTube kanal i postala voditeljica na Sportskoj televiziji i dok se sve činilo idilično Nandi je na privatnom planu proživljavala najteže trenutke o kojima je sada konačno i progovorila na društvenim mrežama. 

"I evo Vam napokon iskrene objave... Skoro godinu dana nakon što je ista uslikana!", započela je Nandi uz atraktivnu fotografiju na kojoj pozira u bazenu. 

"Imala sam jakooo težak period! Jako! U strahu od straha što se sve izdogađalo. Tata mi je dobio tumor na plućima, njegova mama-moja baka umrla, druga je loše i sitno odbrojavamo. Onda se zarundalo i u ljubavi", nastavila je Nandi. 

"Moja dugogodišnja ljubav je napravila dijete drugoj-za što sam saznala preko trećih ljudi... Vraćati se 🐵🐒?! Zato sam i bila Camilla - ako ste zamijetili- ali meni dosta!!!! Onda je krenulo rundanje, gdje sam zapela u nekvalitetnom odnosu / problematične osobe. Da ne idem u detalje(tko treba shvaća) I izdala sam ‘bilu boju’ za ‘Maksimir’⚽️- da istina je (ali nismo htjeli u javnost i neka tako ostane)- mala voli futbalere

Zbilja godina za pamćenje & naučila me štošta. Da izdržim! Da istrpim! Da budem jaka i svoja...

Sve ovo vama sad zvuči konfuzno, nedorečeno... Ono što je sigurno da sam kao leptir izdigla se u svom stilu i našla svoj put. Svoja! Jaka & emancipirana! Opet vesela.. Opet ambiciozna.👑📲 A sve ćete naći jednom u mojim memoarima... ali tko zna kad.✍🏼
⏩Dotad vjerujte ja sam hrvatska AVA GARDNER!", zaključila je Nandi. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Splićanka a zagrebačkom adresom u studenom je prošle godine postala televizijska voditelljica. Od tada je gledamo svakog četvrtka od 17 sati na Sportskoj televiziji, gdje vodi emisiju 'Fitness'. "Odselila sam u Zagreb prije godinu dana radi posla. Radim u marketingu jednog portala, a kroz posao sam upoznala mnoštvo osoba, među kojima i produkciju Sportske televizije. Pogledali su nekoliko mojih videa s motivacijskim govorima na YouTube kanalu i svidjela im se retorika kao i intonacija. Zapravo boja glasa je bila odlučujući faktor", kazala je Splićanka za Slobodnu Dalmaciju tada.

U emisiji o fitnessu govore profesionalni sportaši, ali i laici,  a Nandi je i sama ovisna o fitnessu. "Barem tri puta tjedno sam u teretani, to mi je ispušni ventil od ubrzane svakodnevnice i obaveza. Smatram da je tijelu jako bitno voditi brigu o njemu, ne samo radi fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja", kazala je Nandi. 

Foto: Instagram
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Komentara 37

VA
varto
09:09 18.07.2021.

Poznata splićanka?kome?jel ovo šala,objavljivanje ovoga?

AT
alojz.targus
10:24 18.07.2021.

Sumnjam da nju poznaju i svi stanari u zgradi ,ili susjedi u ulici. Bosanci bi rekli : Čuj ,poznata !

Avatar Member berries
Member berries
09:15 18.07.2021.

Tko, šta, gdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije