Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Esplanadi

Vili Beroš pojavio se u rijetkom izlasku sa suprugom Jasminkom, ona oduševila kombinacijom

Zagreb: Liječnički bal u hotelu Esplanade povodom 150. godišnjice Hrvatskoga liječničkog zbora
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/12
25.02.2024.
u 09:46

Jasminka je nosila jednostavnu crnu koktel haljinu dugih rukava preko koje je prebacila crni kaputić. Kombinaciji je dodala crnu torbu i nakit, a na nogama je nosila cipele na petu s mašnom. Kosu je skupila u punđu, a šminka je bila decentna. Ministar je, pak, bio u klasičnom tamnom odijelu.

Obitelj ministra zdravstva Vilija Beroša nemamo često priliku vidjeti u javnosti, pa tako ni njegovu suprugu. No, ovoga puta poznati liječnik pojavio se na tradicionalnom Liječničkom balu u hotelu Esplanade povodom 150. godišnjice Hrvatskoga liječničkog zbora, a društvo mu je pravila supruga Jasminka.

Ona je za ovu priliku odabrala svečanu kombinaciju kojom je istaknula svoju vitku liniju, a posebno duge noge i kojom je oduševila. Jasminka je nosila jednostavnu crnu koktel haljinu dugih rukava preko koje je prebacila crni kaputić. Kombinaciji je dodala crnu torbu i nakit, a na nogama je nosila cipele na petu s mašnom. Kosu je skupila u punđu, a šminka je bila decentna. Ministar je, pak, bio u klasičnom tamnom odijelu. 

24.02.2024., Zagreb- U povodu 150. obljetnice osnutka i kontinuiranog rada Hrvatskoga lijecnickog zbora pod pokroviteljstvom Hrvatskoga sabora i Ministarstva zdravstva odrzao se prvi Lijecnicki bal u hotelu Esplanade. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Inače, ovaj par se rijetko pojavljuje u javnosti, a kada to čine uglavnom se radi o izlascima koji uključuju kazalište. Nekoliko puta su fotografi zamijetili Jasminku i Vilija na premijerama predstava na koje uvijek idu.

Podsjetimo, gospođa Beroš po struci je odgojiteljica, a iako svom suprugu pruža neizmjernu podršku u javnosti se ne pojavljuje često. Vili i Jasminka u braku su od 2000. godine, a upoznali su se nekoliko godina nakon što se ona razvela od prvog supruga s kojim ima kći Lanu. Njihov prvi susret dogodio se 1992. godine u Vinogradskoj bolnici, gdje je Beroš bio na specijalizaciji, nastavio se na kavi i već tada je zaiskrilo među njima. – Osvojio me svojom nježnošću i neposrednošću. I tada je, kao i danas, bio jako pažljiv, često me šarmirao nekim lijepim cvijetom. Svidjelo mi se što je organiziran, uvijek je obraćao pažnju na detalje. Mogu reći da je vrlo pouzdana osoba, na koju se čovjek uvijek može osloniti – otkrila je Jasminka Beroš ranije za Gloriju čime ju je osvojio suprug s kojim ima dvoje djece, kći Lauru i sina Adriana

Za svog supruga kaže da je tip osobe koja voli provoditi vrijeme kod kuće i čitati medicinsku literaturu, a voli odigrati i partiju šaha i prošetati se s obitelji Jarunom. Inače, Jasminka Beroš radi kao odgojiteljica u jednom zagrebačkom vrtiću, a više je puta kazala kako je suprugu velika podrška. – Mi jesmo jedna vezana obitelj i suprug je manje kod kuće, ali podrška smo mu – kazala je Jasminka svojedobno za RTL Danas.

VIDEO Martin Kosovec nastupio je na Dori gdje je predstavio svoju novu pjesmu

 

 

Komentara 5

DO
doktorica
16:17 02.03.2024.

kao odgojiteljica u vrtiću nebi smjela imati duge lakirane nokte.

Avatar Kizzo
Kizzo
17:44 25.02.2024.

A tko je to bio tako oduševljen??

DU
Deleted user
13:12 25.02.2024.

Kakva mašna sunce ti poljubim svršgaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije