Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije išla na party

Viktorija Rađa vježba za polufinale i pokazala je kako izgleda bez šminke

Viktorija Rađa
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
23.05.2019.
u 18:05

Bivša manekenka i supruga Dina Rađe u nedjelju nastupa u polufinalu showa "Ples sa zvijezdama" i marljivo za taj nastup vježba s partnerom Markom Mrkićem.

Viktorija Rađa ove nedjelje s plesnim partnerom Markom Mrkićem nastupit će u polufinalu showa "Ples sa zvijezdama".

Kako bi svoje plesne koreografije doveli do savršenstva i osigurali si prolaz u finale Viktorija i Marko marljivo vježbaju, a zbog plesnih treninga Viktorija je jučer propustila  i odlazak na Story Hall of Fame. 

- Umjesto da se zabavljam na partiju odlučila sam još malo raditi. Pozdrav svima, nadam se da vam je lijepo i gledajte me na naslovnoj stranici,  što da radim - poručila je Viktorija u videu svima koji su bili na ovom eventu. Javila se iz plesne dvorane i bez trunka šminke na sebi.

 

Foto: Instagram Asos

Bivša manekenka i supruga Dina Rađe kaže kako je njen suprug jako emotivan i tako i sve što se događa u showu, veli Viktorija, Dino proživljava dvaput jače od nje. Suprug joj je, uz sinove i najveća podrška i svaku emisiju sjedi u publici i navija za svoju suprugu. 

Komentara 2

LU
Lucr
22:21 26.05.2019.

Dino je kao ljubomoran...pa zasto je pustio zenu u show??? Dosadni su

RO
roundtrain
00:16 24.05.2019.

Nema veze. Bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije