Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatre ivanjske

Viktor je sve svjesniji da će morati život provesti s Klarom iako to ne želi

vatre ivanjske
Foto: RTL
1/4
03.11.2014.
u 17:36

Iako moli Petra da ne poduzima ništa bez nje, Petar odlazi kod Patrika i nudi mu da proda Tildinu kuću u Zagrebu i otme imanje Magdićima, za priličnu naknadu

Ana je sretna što je Tilda živa, ali je zanima zašto nikome nije rekla za svoju bolest i zašto se pravila da je mrtva. Tilda glumi nemoćnu staricu i odgovara da nije htjela nikome biti na teret. Ana, nošena krivnjom, obećava da će preuzeti brigu o njoj. Pita je što želi da za nju učini. Tilda kaže da se želi vratiti na imanje i ondje umrijeti. Ani je teško, ali obeća da će joj pokušati ispuniti želju, a zatim naziva Viktora i moli ga da se nađe s njom u gradu. Govori mu da se radi o imanju.

Viktor je prisiljen pristati na proslavu Klarine trudnoće, a Božo mu ponavlja da je što prije zaprosi. Viktor je sve svjesniji da će morati život provesti s Klarom iako to ne želi.

Elena potiskuje paniku zbog Petrove financijske situacije. Predlaže mu da se presele u Tildinu kuću u gradu, a ona će ponovno uzeti pansion te će biti novčano situirani. Petar se ne može pomiriti s činjenicom da će se nasilni Božo izvući iz svega. Raspravu prekine Klarin poziv Eleni na proslavu trudnoće. Iako moli Petra da ne poduzima ništa bez nje, Petar odlazi kod Patrika i nudi mu da proda Tildinu kuću u Zagrebu i otme imanje Magdićima, za priličnu naknadu.

Elena na imanju ispituje Klaru o trudnoći, indirektno joj dajući do znanja da joj ne vjeruje. Božo traži od Elene da se odluči, želi li život provesti u zatvoru ili će se vratiti na imanje, s njim. Elena shvaća da trenutno nema izbora i pristaje na zabavi objaviti da su se ona i Božo pomirili. Kada se Andrija pojavi na Klarinoj proslavi, Božo poludi i napada ga. Hoće li se Andrija uspjeti obraniti?  

>>U Ivanju će i sljedećeg tjedna biti burno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije