Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u suzama

VIDEO Pjevačica koju su prozivali zbog podočnjaka i kilograma potpuno se slomila: 'Ne osjećam se dobro'

Foto: Profimedia
1/9
30.12.2021.
u 17:04

Bebe Rexha se godinama bori s viškom kilograma, a kako kaže, nakon što se izvagala nije joj ugodno dijeliti brojku koju je vaga pokazala.

Pjevačica Bebe Rexha (32), mnogima najpoznatija o hitu 'Me, Myself & I' snimila je iskreni Tik Tok video u kojem je progovorila o tome kako se trenutačno osjeća. Naime, Bebe se godinama bori s viškom kilograma, a kako kaže, nakon što se izvagala nije joj ugodno dijeliti brojku koju je vaga pokazala. 

"Dakle, praznici su i znam da bismo svi trebali biti veseli", kazala je Bebe na početku videa i nastavila: “Mislim da sam najteža što sam ikada bila. Upravo sam se izvagala i ne osjećam se ugodno dijeliti svoju težinu.” Pjevačica se rasplakala dok je snimala video i dodala da se osjeća odvratno u vlastitom tijelu. 

@beberexha

Honest update.

♬ original sound - BebeRexha

 

“Ne osjećam se dobro u svojoj koži, a kad se ne osjećam dobro, ne želim ništa objavljivati, i to je stvarno razlog zašto nisam objavljivala u posljednjih godinu dana ili bar onoliko koliko sam nekad” iskreno je kazala Rexha. 

Rekla je i kako joj je teško voljeti sebe i svoje tijelo jer njena borba s izgledom dolazi iz 'mjesta povrijeđenosti i zbunjenosti'. 

Rexha je prije godinu dana doživjela neugodno iznenađenje nakon što je u jednom videu pokazala kako izgleda bez šminke. Naime, njezini fanovi nisu bili oduševljeni izgledom pjevačice bez šminke i photoshopa, a Instagram su preplavili negativnim komentarima o njezinom izgledu. "Je li ona dobro?", "Neka je netko odmah pošalje na spavanje, ti tamni krugovi ispod očiju nisu normalni", "Ovoj curi očajnički treba sna", "Nešto nije u redu s njom, kako to izgleda?", samo su neki od komentara ispod videa.

Pjevačica, svjesna da ispod očiju ima velike i tamne podočnjake, pokušala je objasniti koja je njezina make-up rutina kako bi ih prekrila no neki pratitelji otišli su tako daleko da joj napišu da zbog toga treba kod doktora. "Ona pod hitno mora doktoru", "Nije normalno imati ovolike podočnjake, trebala bi se pregledati", komentirali su.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao: 'Tko ih j*be'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:29 30.12.2021.

Podočnjaci su obično geni, a kilaža se može dozirati uz volju.

LE
Legendary
17:14 30.12.2021.

Dakle, prozivali su je zbog podočnjaka i kilograma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije