Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio je

VIDEO: Princ Harry otkrio zašto je napustio kraljevsku obitelj

Foto: Youtube screenshot
1/11
26.02.2021.
u 11:52

James i Harry druže se i privatno, pa je princ bio doista opušten u razgovoru, a otkrio je kako je morao otići iz Velike Britanije zbog svog mentalnog zdravlja.

Princ Harry pojavio se u segmentu Late Late Showa voditelja Jamesa Cordena te progovorio o razlozima zašto je odlučio napustiti kraljevsku obitelj. James i Harry druže se i privatno, pa je princ bio doista opušten u razgovoru, a otkrio je kako je morao otići iz Velike Britanije zbog svog mentalnog zdravlja.

 

– Napravio sam ono što bi napravio svaki otac i suprug. Atmosfera je bila toksična, priče u tabloidima utjecale su na moje mentalno zdravlje i morao sam otići – kazao je. Rekao je i da on nije napustio svoju obitelj te da su sve odluke nakon odlaska donesene s njihove strane i da se on njih neće odreći.

Priznao je da još nije stigao proći po Los Angelesu zbog lockdowna. Otkrio je da je prva riječ malog Archiea bila krokodil, a da je maleni od prabake kraljice za Božić dobio pekač vafla.

S bakom i djedom viđa se preko Zooma, koji oboje znaju koristiti, no kaže da princ Filip nakon svakog razgovora samo poklopi laptop, a ne pritisne tipku na kojoj piše ''napusti sastanak''. 

Corden je Harryja odveo u kuću u kojoj se snimala serija ''Princ iz Bel-Aira'', pa je Harry odrepao nekoliko stihova uvodne teme te serije. Segment su završili utrkom s preprekama, gdje je Harry pokazao sportski duh i bodrio Cordena koji je do kraja zapomagao. 

Podsjetimo, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle obavijestili su kraljicu Elizabetu kako se ne vraćaju svojim kraljevskim dužnostima te da se neće vratiti kao radni članovi kraljevske obitelji.

Ova odluka donesena je nakon razgovora između vojvode od Sussexa i članova kraljevske obitelji i ovom odlukom Harry i Meghan jasno su dali do znanja da se ne vraćaju u Veliku Britaniju. U svom službenom dopisu Buckinghamska palača piše kako su svi tužni zbog te odluke, ali da Harry i Meghan i dalje ostaju jako voljeni članovi obitelji.

– Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potvrdili su njezinu veličanstvu kraljici da se neće vratiti kao radni članovi kraljevske obitelji. Nakon razgovora s vojvodom, kraljica je potvrdila kako odlukom o odstupanju s kraljevskih dužnosti vojvoda i vojvotkinja od Sussexa više nisu u mogućnosti nastaviti s odgovornostima i dužnostima koje su bile njihova odgovornost dok su bili članovi kraljevske obitelji – piše u priopćenju. O svemu su se oglasili i princ Harry i Meghan Markle koji sada žive u Americi i njihov glasnogovornik poručio je sljedeće: ''Kao što dokazuje njihov rad tijekom protekle godine, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i dalje su predani svojoj dužnosti i službi u Velikoj Britaniji i širom svijeta te pružaju kontinuiranu podršku organizacijama koje su predstavljali bez obzira na službenu ulogu.''

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije