Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni glazbenik

VIDEO Mišo Kovač priprema se za koncert, zapjevao s Joletom i odmah pokazao nevjerojatnu emociju i snagu glasa

Foto: Screenshot
1/13
10.05.2022.
u 09:50

Kovač je u ovom kratkom videu pokazao kako ga je odmah ponijela emocija, što je upravo i razlog zbog čega mnogi jedva čekaju njegov koncert u Splitu.

Legendarni Mate Mišo Kovač je prije četiri godine održao spektakularan koncert u Spaladium Areni, a ove godine se vraća splitskoj publici. Iako se prvo nagađalo da će se koncert održati na Poljudu potvrđeno je kako će se održati na starom Hajdukovom placu i to 5. lipnja ove godine. 

Mišo se priprema za koncert, a ovaj put je to učinio u društvu pjevača Joška Čagalja Jole. Jole i legendarni 80-godišnjak pjevali su hit 'Hej, živote što me snađe' u jednom kafiću. Kovač je u ovom kratkom videu pokazao kako ga je odmah ponijela emocija, što je upravo i razlog zbog čega mnogi jedva čekaju njegov koncert u Splitu. 

Mišo je već ranije kazao kako je publika najbitnija, te da oni stvaraju atmosferu na njegovim koncertima. 

''A nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke goste, dobre. Imam veliku publiku, prema tome, nema problema. Publika je najbitnija. Oni su mene zapravo stvorili i oni stvaraju atmosferu, jer me razumite. Ja nemam cure koje su tu gole i koje plešu po sceni'', rekao je Mišo za Dnevnik Nove TV. Ovo mjesto je važno za Hajduk kojeg podržava i Mišo jer je na Hajdukovom placu odigrano 3.149 utakmica, od kojih je Hajduk dobio 1.982, izgubili su 689 i 478 odigrali neodlučeno, prema informacijama koje su dostupne na Wikipediji.

''Ja sam Dalmatinac, volim Dalmaciju zato što je najljepša, svaki otok je poseban.  Najdraža mi je pjesma Dalmacija u mom oku, jako mi je draga Ostala si uvijek ista'', kaže legendarni Mišo. Organizatori lipanjskog koncerta na travnjaku Starog placa očekuju do dvadeset pet tisuća posjetitelja. A svi oni čekaju samo samo jedan znak Miše Kovača za početak zborskog pjevanja - Mišin legendarni potez rukom. Ulaznice u prodaju kreću već ovog tjedna, a stanovnici Splita koncert jedva čekaju te ih raduje što će koncert biti baš na Starom placu.

Inače, u Večernjem listu uskoro izlazi velika životna ispovijest Miše Kovača. 

Komentara 4

DU
Deleted user
13:03 11.05.2022.

Zapjevat će s Jolom.

KU
kuramela
16:36 14.05.2022.

Nije Joletom nego Jolom !!!

ST
Stari
18:34 10.05.2022.

Oduvijek cjenim Mišu ali mislim da se treba povući na vrijeme . Bojim se da bi ovo mogao biti debakl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije