Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Gledatelje showa zaintrigirao bivši FBI agent, ne staju s komentarima: 'Kako je to opisao, kao da želi voditeljicu'

Foto: RTL
1/11
10.05.2022.
u 08:36

Gledatelje je najviše zaintrigirao farmer Ivo, koji ima 75 godina i godinama je živio i radio u Americi kao FBI agent. Ivo je skoro šest desetljeća živio u Americi. U Phoenixu je završio i studij prava

Nakon što su se predstavilo svih 11 farmera 14. sezone 'Ljubav je na selu', voditeljica Anita Martinović večeras je podijelila pisma farmerima koji su prošli dalje, ali i onima koji nisu prošli no ipak su dobili nekoliko pisama. Gledatelje je najviše zaintrigirao farmer Ivo, koji ima 75 godina i godinama je živio i radio u Americi kao FBI agent.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Njemu se izgleda sve sviđaju!!",  "A navodno uz 3 kuće koje ima da još posjeduje i bunker", "On bi još i dijete mladu ženu a jedva hoda e deda samo sanjaj", "Čovjek ima 75 godina i oce bebu", "Odličan je svoj čovjek nije neki glumac kao neki",  "Kako je to opisao, kao da želi voditeljicu! Em plavuša, em može rađati...." pisali su gledatelji. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, najstariji farmer Ivo pokazao je šarmerske manire pa je rekao u kameru kako bi osvojio voditeljicu Anitu Martinović. ''Prodao bih tri kuće i imam jednu u Americi, sve bih prodao i osvojio je!'', otkrio je bivši FBI agent te poslije sve iznenadio novom izjavom. ''Tražim jednu posebnu ženu, ovako plavu dugokosu kao ti, ali i da mi može roditi još!'', rekao je Ivo Aniti na što su farmeri komentirali kako su mislili da se najstariji farmer šali no on je bio ozbiljan. Otkrio je i koja je tajna njegove vitalnosti. ''Jedem puno školjaka i ribe'', rekao je Ivo. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, Ivo je skoro šest desetljeća živio u Americi. U Phoenixu je završio i studij prava, a zatim je dugo godina radio i za FBI. – Neke stvari morao sam potpisati u Bijeloj kući i ne smijem govoriti o tome. U penziju sam otišao s 52 godine, nisam više htio raditi – kazao je ovaj 75-godišnjak koji mirovinu provodi u domovini, gdje je naslijedio zemlju, i ne namjerava svoje imanje prodati. Brine o maslinama i vrtu, ljeti je na moru, a zimi odlazi na skijanje. Uvijek voli biti biti u dobrom društvu s prijateljima. S pokojnom suprugom, preminulom od raka, ima sina, a Ivo bi volio ostatak života provesti uz osobu koja je iskrena, inteligentna i samostalna. Sebe opisuje kao mirnu osobu koja voli društvo. 

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovom penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije