Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči nastupa

VIDEO Marcela prije nastupa na Dori: 'Ja to manifestiram od malih nogu, veliki sam fan'

Foto: Vecernji.hr
1/5
23.02.2024.
u 19:45

Otkrila nam je i da je za stajling zaslužna Ana Nikačević

Marcela Oroši je svoju glazbenu karijeru započela kao „prva pratilja“ natjecateljske emisije „Hrvatska Traži Zvijezdu“. Okušala se i u internacionalnoj karijeri - bila je na turneji sa svjetski poznatim bendom Golden Earring, a svakako vrijedi spomenuti i da su Luminize sudjelovale i na nizozemskom Voiceu gdje su, uz mnoge simpatije, ostvarile sjajne uspjehe. Tu su i mnogi nastupi diljem Hrvatske i Europe, a večeras će se okušati i na pozornici Dore s pjesmom "Gasoline". 

- Ja to manifestiram od malih nogu, veliki sam fan Dore, pratim je svake godine tako da ono, mala Marcela je sebe vidjela na toj pozornici tako da sam znala da će se dogoditi jednom, ali ja smatram da se trebala dogoditi 'Gasoline' da se ja pojavim na pozornici - rekla nam je uoči nastupa.

VEZANI ČLANCI

- Pjesma je nastala prošle godine u petom mjesecu s mojim timom iz Nizozemske i zajedno sam s njima napisala pjesmu, ja sam autor pjesme zajedno sa svojim vrhunskim timom s kojima stvarno uživam surađivati - dodala je.

Otkrila nam je i da je za stajling zaslužna Ana Nikačević. A kakvi su joj planovi za dalje?

- Nakon Dore se nadam da će krenuti live nastupi i da ću biti aktivna i ovdje u Hrvatskoj i da ću stvarno.. Veselim se festivalima, nadam se da ću zasvirati tada - kazala je Marcela i dodala da su u pripremi i nove pjesme. 

Cijeli razgovor s Marcelom pogledajte u videu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije