Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prokleto dobro ljubiš'

VIDEO Lidija Bačić Lille udružila snage s poznatim glazbenikom, poslušajte kako zvuči njen hit u jazz verziji

Otvorenje bazena u Čazmi uz Lidiju Bačić
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/12
28.07.2022.
u 19:24

Lille i Borna publici će tako u novom ruhu predstaviti hitove kao što su Smooth Operator, Respect, Killing Me Softly, What’s Up... i brojne druge, a kako se spremaju za nastup možete pogledati u videu u kojem uvježbavaju pjesmu

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille (36) priprema novi, zanimljivi glazbeni projekt, a riječ je o jazz suradnji s glazbenikom Bornom Šercarom.

Sa Šercarom će izvoditi brojne poznate svjetske hitove u jazz verziji, a prvo izvođenje tih hitova u verziji Lille&Jazz feat Borna Šercar održat će se ovaj petak 29. srpnja 2022. u 21:30 na Craft Beer Festivalu na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Poslušajte kako na probama zvuči izvedba pjesme 'Prokleto dobro ljubiš' u izvedbi Lille&Jazz feat Borna Šercar.

Lille i Borna publici će tako u novom ruhu predstaviti hitove kao što su Smooth Operator, Respect, Killing Me Softly, What’s Up... i brojne druge, a kako se spremaju za nastup možete pogledati u videu u kojem uvježbavaju pjesmu koju jedva čekaju izvesti zajedno pred publikom u Varaždinu. 

VIDEO Snimka s probe Lille&Jazz - Poslušajte kako zvuči pjesma Killing me softly u Lillinoj izvedbi

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
zg1985
22:18 28.07.2022.

godine prolaze,a jos nije nasla nogometasa

Avatar nekakav
nekakav
21:45 28.07.2022.

Ja.ih rado udružio snage s njom... Iako je već zrelija žena, ima je sve po svuda, komad za ozbiljnu mušku ruku, da ju vodi kroz... Život. Šteta da nema stalnog korisnika, i barem dva mladunca, ona bi u ovim godinama bila mama! Mama kraljica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije