bez povoda

Nikolina Ristović otkrila da se nalazi u Austriji: 'I dalje volim život'

28.07.2022.
u 18:10

Nikolina je na fotografiji pozirala nasmiješena i naslonjena na motor, a pored je označila da se nalazi u Beču.

Bivša voditeljica Nikolina Ristović (46) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira nasmiješena i naslonjena na motor, a fotografija je snimljena u Austriji, točnije u Beču. Nikolina je za ovu priliku odabrala smeđi topić i tajice te sandale na visoku petu, a kosu je nakovrčala. 

- Jedna bez ikakvog povoda. Zato što sam tu i dalje volim život - napisala je Nikolina u opisu objavljene fotografije pa dodala hashtag: 'Samo ljubav može sve'. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji. "Ljepotica", "Predivna", "Wow", pisali su joj te ostavili brojna srca.

Podsjetimo, Nikolina je prije nekoliko dana objavom na Instagramu obilježila rođendan pokojnog supruga Vidoja Ristovića. Nikolina je objavila fotografije koje su nastale kroz godine.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podijelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji te na kojima je on s obitelji. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Inače, Vidoje bi proslavio 44. rođendan. Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu. Srpski mediji prenijeli su rezultate obdukcije Vidoja u kojima stoji da je on preminuo uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla. Ristović je bio teško alkoholiziran, a konzumirao je i sedative.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplaya nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

Ključne riječi

Komentara 3

AN
ANNY
07:52 29.07.2022.

Daleko je stigla, čak do Beča. Jako važna informacija.

TU
TutoBruto
21:48 28.07.2022.

Hmm..da..oba dva kredita za njezin kako je sama rekla “malo raj” od koliko ono, 300,400,500 kvadrata, dignuti su u Austriji. Ocito se posjecuju banke radi tih kredita. Ali zanimljivo pitanje, kako to da su ih dobili? Za kredit u AU moras imati rezidentnost a I onda kad ju imas mozes dignuti samo ograniceni nenamjenski kredit. Krediti za izvan zemlje se ne odobravaju jer se banka u tom slucaju ne moze namiriti. Radi toga bilo bi zanimljivo vidjeti da li su to zapravo krediti ili pranje novaca? Pravosudje? Ako jesu krediti molim vas podijelite info da I ja dignem uz bolje uvijete I napravim kucu na moru.

ZG
Zeljko Grabar
18:37 28.07.2022.

Prosla korota a Austrija i Wien su idealni za tugovanje i puni sponzora a i klima je blaza od one na Jadranu ili u Turskoj gdje su sad pretezno oni hrvatski i srbijanski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije