Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcijske scene

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju visila s drona i trčala po krovu zgrade u Zagrebu

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/11
09.11.2022.
u 10:20

Kate Beckinsale je publici već poznata po akcijskim ulogama u filmovima Underworld i Jolt, a sada u ovom filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves. U vodećoj ulozi joj se pridružuje kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala Anatomija jednog skandala i Obi-Wan Kenobi.

Na ulicama Zagreba proteklih tjedana snima se akcijski triler 'Canary Black' u kojem glavnu ulogu ima slavna Kate Beckinsale. Kate u filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves, a akcijske scene jučer je snimala na krovu jedne zgrade u Zagrebu. Dok je snimala Kate je visila s drona i trčala po krovu, a ekskluzivan video sa snimanja možete vidjeti ovdje.

Beckinsale je publici već poznata po akcijskim ulogama u filmovima Underworld i Jolt, a sada u ovom filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves. U vodećoj ulozi joj se pridružuje kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala Anatomija jednog skandala i Obi-Wan Kenobi.

Vrhunsku operativku CIA-e, Avery Graves, teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svog otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE 08.11.2022., Zagreb - Glumica Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black na krovu zgrade u Zagrebu. Kate Beckinsale u filmu utjelovljuje agenticu CIA-e Avery Graves. Kate je snimala dok je visila s dorna i trcala po krovu Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kino hitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. Zvučnim imenima svjetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Thierry Arbogast, čuveni direktor fotografije na velikim hitovima Luca Bessona Peti element i Lucy, dok je za scenografiju zadužen Sebastian Krawinkel, poznat po svom radu na filmovima Put oko svijeta u 80 dana i Najtraženiji čovjek.

Producenti filma Canary Black su Sébastien Raybaud i John Zois iz kompanije Antona, Carsten Lorenz, Renee Tab i Christopher Tuffin iz kompanije Sentient Entertainment, Jeff Elliott za Brickell & Broadbridge International, te Marina Grasic za Oakhurst Entertainment.

Igor A. Nola iz MP Filmske Produkcije hrvatski je servisni producent. Pierre Morel i Kate Beckinsale također su izvršni producenti filma.

VIDEO Blanka Vlašić rodila je sina na svoj rođendan 

Komentara 4

Avatar Glina74
Glina74
10:37 09.11.2022.

Koga zanima jeli trčala po maksimiru ili po kućama koka zanimaju koje kakova potrčkala u filmu Večernj piše jako puno gluposti kada je dan dugačak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije