Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supruga nogometaša

Vida je osvojila čak 4 lente na izborima ljepote, a u Domagoja se zaljubila kada je imala 19 godina

Umag: Vjen?anje Domagoja Vide i Ivane Gugi?
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/13
04.02.2023.
u 11:00

Ivana Vida je mnogima jedna od najatraktivnijih supruga nogometaša, a to su potvrdile i mnogobrojne lente koje je osvojila na izborima ljepote. Ona i njen suprug bili su žrtve teške krađe, a sada su joj vraćene torbice vrijedne 600.000 eura.

Ivana Vida ponovno se našla u centru pažnje nakon što je policija pronašla njene torbice vrijedne 600.000 eura koje su joj bile ukradene 2022. godine. 

Ivana je mnogima jedna od najatraktivnijih supruga nogometaša, a to su potvrdile i mnogobrojne lente koje je osvojila na izborima ljepote. 

Rođena u Metkoviću, ova 28-godišnja brineta završila je srednju školu u Mostaru. U Domagoja se zaljubila kada je imala 19 godina, a vjenčali su se samo četiri godine kasnije. U bračnu luku su uplovili 2017. godine u u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David. 

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te "Kraljica Hrvatske".

-Titule 'Kraljice' sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam - kazala je Vida nakon rođenja sina. Ipak, Ivana je uz sve obiteljske obaveze pronašla i nešto vremena za sebe, pa je diplomirala ekonomiju. 

Ove godine su Domagoj i Ivana proslavili devetu godišnjicu veze. Pod prozorom u Ateni, gdje trenutačno žive, svirao je harmonikaš, a nogometaš joj je sam otpjevao jednu pjesmu. 

Supružnicima  je prošle godine iz njihove kuće ukraden nakit u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna, a kako su pisali mediji lopovi su u njihovu urbanu vilu na zagrebačkim Šestinama provalili kroz prozor u prizemlju. Isprevrtali su stan, te obili metalni sef i iz njega ukrali dragocjenosti. 
Policija je jučer izvijestila da je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teške krađe, izvijestili su iz policije. Istraživanje su provele policijske postaje zagrebačka i brodsko-posavska zbog sumnje da je muškarac u listopadu 2022. provalio u kuću na području Slavonskog Broda. Tijekom istrage, policijski službenici su posumnjali da bi se počinitelj mogao nalaziti na području Zagreba.

Službenici su odmah stupili u kontakt s kolegama iz Zagreba koji su uhitili 36-godišnjaka i obavili pretragu stana na Peščenici kojim se koristio. Obavljenom pretragom pronađena je veća količina torbica raznih dizajnera kao i drugi predmeti za koje se posumnjalo da veći dio potječe iz počinjene provale u srpnju 2022. godine na području Centra u Ulici Šestinski vrh, a što je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura.

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar comandante
comandante
12:23 04.02.2023.

impresivno!! držim da je zaslužila da joj postanem obožavatelj, pratilac...ili šta već..posebno nakon info da ima 600000 u torbicama..a i muž joj je naočit... tko se nebi zaljubio

SA
sargu123
12:48 04.02.2023.

Vida, spašavaj se dok još možeš!

DA
dabssa
13:02 04.02.2023.

Domagoj se doima kao normalan i dobar dečko ali ova njegova......strašno antipatična faca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije