Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intimna proslava

Victoria Beckham s obitelji proslavila 37. rođendan

beckham
pixsell
18.04.2011.
u 14:36

Malo obiteljsko slavlje kojem su nazočili i njezini roditelji organizirao je David, koji u svemu udovoljava trudnoj supruzi

Nakon što se vratila s poslovnog puta u London, gdje je dovršavala svoju novu dizajnersku kolekciju i razgledavala obiteljske kuće, Victoria Beckham proslavila je u nedjelju 37. rođendan u svojem omiljenom restoranu Bouchom Bistro na Beverly Hillsu.

Malo obiteljsko slavlje kojem su nazočili i njezini roditelji organizirao je David, koji u svemu udovoljava trudnoj supruzi. Šuška se da Beckhami razmišljaju o preseljenju u London, i to prije rođenja svojeg četvrtog djeteta koje na svijet treba doći potkraj ljeta.

Još nisu donijeli konačnu odluku, no počeli su tražiti veliku obiteljsku kuću koja će biti dovoljno prostrana za njihovo četvero djece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije