Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnila sve

Victoria Beckham o ovome je šutjela 23 godine, sada je otkrila pravi razlog svog čudnog ponašanja

Foto: PA/Pixsell
1/8
27.12.2020.
u 15:00

To se brzo proširilo društvenim mrežama, a došlo i do same Victorije koja je odlučila prihvatiti šalu, a usput je pojasnila što se zapravo dogodilo toga dana.

Kada je prije 23 godine Victoria Beckham i tadašnja članica popularnog benda Spice Girls zabrinula sve svojim ponašanjem, nitko nije imao pojma koji je razlog iza njega. Članice popularnog benda, Mel B, Geri Horner, Emma Bunton, Mel C i Victoria Beckham, pojavile su se na konferenciji u Brazilu kako bi najavile svoj novi koncert, a svi su primijetili kako mlada Victorija jedva drži oči otvorene, a potom naglo odlazi iz dvorane. Jedan korisnik društvenih mreža uzeo je taj video i našalio se s njime dodavši opis:

‘Ovo sam ja na svakom sastanku preko Zooma.'

Foto: FIBA/Screenshot

To se brzo proširilo društvenim mrežama, a došlo i do same Victorije koja je odlučila prihvatiti šalu, a usput je pojasnila što se zapravo dogodilo toga dana.

‘U moju obranu, toga dana bila sam užasno mamurna’, napisala je 46-godišnja ljepotica, dajući do znanja da ju je uspomena iz prošlosti dobro nasmijala.

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
20:43 27.12.2020.

Jos jedan vrhunski uradak vecernjaka

ST
Stipan
21:18 27.12.2020.

Ova je blesava.

Avatar roker
roker
02:05 28.12.2020.

Zbog ovakvih uradaka sam otkazao pretplatu na VL.. U neka vremena VL je bio novina od formata, a za ovakve bedastoće bio je zadužen sarajevski AS, beogradski ZUM reporter.. Ali tko danas drži do ugleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije