Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA FACEBOOKU

Vicko otkrio koliku podršku ima za mjesto gradonačelnika Zagreba

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
10.03.2021.
u 11:45

– Bolestan sam fizički, no mozak radi pa, rekoh, kako sam bez posla, da pitam građane jesu li za kandidata poput mene, veselog i radišnog, nevezanog za politiku i spremnog za grad budućnosti... Reakcije su mi zanimljive, a pravi kandidati nek se pitaju žele li građani Vicka za zagrebačkog gradonačelnika? – kazao nam je Vicković.

Radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko iznenadio je svoje pratitelje na Facebooku novom profilnom slikom na kojoj piše "Trpimir Vicković Vicko, zagrebački gradonačelnik". Prije toga napisao je status: "Gradonačelnik je zaposlenik isključivo građana." Pratitelji su mu odmah dali podršku u komentarima, napisavši kako bi glasali za njega da se kandidira. No, Vickova kandidatura ipak će pričekati, budući da se još uvijek oporavlja od posljedica koronavirusa zbog kojeg je bio hospitaliziran. 

– Bolestan sam fizički, no mozak radi pa, rekoh, kako sam bez posla, da pitam građane jesu li za kandidata poput mene, veselog i radišnog, nevezanog za politiku i spremnog za grad budućnosti... Reakcije su mi zanimljive,  a pravi kandidati nek' se pitaju žele li građani Vicka za zagrebačkog gradonačelnika? Hvala na pitanju, odgovor je – ne, ne mislim se kandidirati, no za četiri godine, ako budem zdrav...", kazao nam je Vicković.

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, zdravstveni problemi Vicka su snašli još u prosincu prošle godine. Prvo je otkrio da je zaražen koronavirusom, a zbog komplikacija uslijed bolesti čak je tri tjedna proveo u KB-u Dubrava. Nakon toga bio je u Stubičkim toplicama, gdje se oporavljao od bolesti koja je razorila živce u njegovim nogama, zbog čega Vicko nije mogao samostalno hodati. 

– Zadovoljan sam kako ide oporavak, osjećam već razliku. Spreman sam uložiti puno truda u oporavak i već sad vidim da mi svaka terapijska grupa i svaka terapija čini zanimljiv napredak i u tjelesnom smislu i u psihičkoj pripremi za budući napredak – kazao nam je Vicko početkom veljače.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
NoviCovjek
13:13 10.03.2021.

tko je taj lik i kakav je ovo članak? Apsolutno ništa niste rekli osim da je gospodin u bolnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije