Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Viasat kanali u Hrvatskoj

Viasatovi kanali predstavili su program koji će se prikazivati u 2016. na nesvakidašnji način u originalnoj atmosferi Muzeja iluzija.
10. ožujka 2016. u 13:15 673 prikaza
Viasat
Foto: Promo foto
Pogledajte galeriju 1/3

Na predstavljanju su se okupili vodeći ljudi iz marketinga i nabave sadržaja hrvatskih teleoperatera koje je ispred Viasata pozdravila Katarina Đorđević, menađerica marketinga za Pay TV.

Specijalizirani filmski kanal TV1000, jedan od najpuplarnijih filmskih kanala u Hrvatskoj, koji emitira najbolje holivudske i europske filmove, od nagrađivanih uspješnica do onih iz nezavisne produkcije 24 sata na dan, bez reklama, svoje je filmove predstavio u sobi gdje veliki postaju mali, a mali veliki, a prisutni su se „borili“ s Nevjestom iz Kill Billa.

Viasat History prestavio je novi termin rezeviran za „Epic“ koji će od 10. travnja emitirati dramske serije snimljene kao rekonstrukcije važnih povijesnih događaja, a prva na rasporedu bit će serija  37 dana – put do I. svjetskoga rata , serija koja rekonstruira 37 dana koji su prethodili 1. svjetskom ratu sa stvarnim povijesnim likovima i događajima.

Viasat Nature okupljene je odveo u podvodni svijet i omogućio im da zaplivaju s dupinima uz pomoć virutalne stvarnosti.

Snijeg u Zagrebu 14. 1. 2013.
BIT ĆE SVEGA
Objavljena velika prognoza: Ovakvoj zimi nismo se nadali, evo što nas sve čeka
s
OHR SAVJETNIK
Muči vas svrbež „tamo iza“? Saznajte kako ga se riješiti