Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se u zagreb

Vesna Pisarović otkrila kako ju je osvojio suprug Ozren Pupovac s kojim je u braku već 12 godina

Foto: Duško Jaramaz, Marko Lukunic/Pixsell
1/9
19.12.2021.
u 20:30

Iako je dugo živjela u Berlinu, nedavno se, sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb.

Pjevačica Vesna Pisarović (43) i dalje je jedna od naših najomiljenijih glazbenica, za njezine nastupe uvijek se traži ulaznica više. Iako je dugo živjela u Berlinu, nedavno se, sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb. 

Vesna i Ozren u braku su već 12 godina. Za RTL Exkluziv kazala je kako ne zna koja je tajna dobrog braka, no da ju je Pupovac osvojio inteligencijom, ljepotom i šarmom. 

Sve do 2020. zajedno su živjeli u Berlinu, ali ih je situacija s pandemijom natjerala na povratak u Hrvatsku.

Pisarović se nedavno prisjetila i svojeg vjenčanja. 

– Nisam imala vjenčanicu. Udala sam se u trapericama i čizmama. Vani je bilo hladno, kraj listopada. I suprug Ozren je isto bio ležerno odjeven, htjeli smo da tako bude – rekla je pjevačica –  kazala je u jednom intervjuu, te ranije dodala i da ne voli pričati o privatnom životu da sve ne pokvari ako kaže da je lijepo i sretno. 

VIDEO Marko Grubnić u društvu Momčila proslavio rođendan: Zagrebom prošetao u neobičnoj kombinaciji

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
23:12 19.12.2021.

Kako ju je osvojio? Žena ima nos za biznis i interes. Shvatila da je svekar uspješan etnobiznismen.

ST
stefj
23:32 19.12.2021.

Kako ju je osvojio? Proračunskim sredstvima...

PE
pebe
23:53 19.12.2021.

Osvojio ju je tako sto joj je prdstavio svoje "cice" Vojislava Pupovca, "vojnika" RSK, roden 1957 g. pripadnika jedinice 9035/51 duzio pusku PAP br. 421035 te Mladena Pupovca roden 1969 g. vodnika prve klase, pripadnik jedinice 9035/94 Presao 15.03.1993 kod kod "kapetana" Dragana. A kad ju je upoznao sa matorim odmah je pristala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije