Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENA POSLASTICA!

Vesna Pisarović: Još nas samo tri dana dijeli do spektakularnog koncerta sezone u Ciboni

Vesna Pisarović
Foto: HRT/Screenshot
1/14
07.11.2023.
u 16:17

Koncert u Ciboni ovaj put ima i humanu notu, s obzirom na to da je dio hvale vrijednog, društveno odgovornog projekta Pokaži srce, koji već nekoliko godina skrbi o zdravlju mladih športaša kroz ciljane edukacije, kongrese, preventivne preglede i brojne druge akcije

Još nas samo tri dana dijeli do, slobodno možemo reći, koncerta sezone 10. studenog u Ciboni pjevačice koja je obilježila hrvatsku glazbenu scenu novog tisućljeća i čija zvijezda nikada nije jenjala unatoč dužem izbivanju sa scene. Vesna Pisarović (45) vraća se polako, ali sigurno na pozornicu kao da s nje baš nikada nije otišla. I ne samo to, njezine hitove više ne pjeva samo generacija koja je na njima odrasla, već i ova nova, milenijalci i Z generacija, od kojih se mnogi 2005., kada je objavila svoj posljednji pop album, nisu niti rodili.

Pjevačica Vesna Pisarović (45) rodom iz Petrinje koja, iako se proslavila pop hitovima 'Dolje na koljena', 'Jutro donosi kraj', 'Da znaš', 'Da sutra umrem', 'Neka ljudi govore', 'Sasvim sigurna' i brojnim drugima, godinama koketira s brojnim glazbenim žanrovima na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj berlinskoj pa je njen bogati glazbeni opus danas prožet utjecajima jazza, bluesa i rocka. Vesna Pisarović nije samo glazbenica, već je svoju društveno-odgovornu ulogu uvijek rado isticala sudjelovanjem u raznim projektima s porukom, a takav je i ovaj zagrebački koncert, s obzirom na to da je dio humanitarnog projekta 'Pokaži srce', koji ima za cilj unaprjeđenje zdravlja mladih sportaša kroz edukacije, kongrese i preventivne preglede. Koncert u Draženovom domu svakako će ponajprije obilježiti  pjesme s njezina prva tri albuma, koje je mahom potpisala Milana Vlaović, ali i neke pjesme koje su izašle nakon toga, a sudeći po vijestima koje stižu iz Vesnine kreativne radionice - uskoro će nas razveseliti i nekim novim stvarima koje je sama napisala.

VEZANI ČLANCI:


- Već se nekoliko mjeseci sa svojim timom ozbiljno pripremam za ovaj koncert i paralelno pišem pjesme i doista vjerujem da će publika uživati, kako moja vjerna publika, tako i ova mlađa - govori Pisarović za koncert koji će obilježiti najviša moguća produkcija. Iza Vesne stoji sjajan tim suradnika koji se okupio za ovu večer - redatelj Paolo Tišljarić, Marko Mijatović i Miran Bratunić, koji su zaduženi za rasvjetu, odnosno video, a s njom je i stilistica Ana Nikačević, koja već godinama stoji iza njenog nepogrješivog modnog stila.

 

Počelo je suđenje Severini za nametljivo ponašanje bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije