Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li je se?

Nitko je godinama nije vidio! Aleksandra Grdić snimljena u supermarketu, prijateljica objavila fotku

Aleksandra Grdić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/13
07.11.2023.
u 12:06

Školska prijateljica bivše manekenke Aleksandre Grdić objavila zajedničku fotografiju kako poziraju u supermarketu uz kolica puna namirnica.

Jedna od naših najpoznatijih manekenki, koja je 2003. bila okrunjena i za Miss Hrvatske, Aleksandra Grdić (43) više se ne pojavljuje u javnosti te živi iznimno povučenim obiteljskim životom u Virovitici. Ovih dana njezina školska prijateljica objavila je zajedničku fotografiju na kojoj pozira s bivšom manekenkom u jednom supermarketu. Dame su obje stajale uz kolica puna namirnica te je ispod objave napisala: "To je ta generacija kad imaš late night date sa školskom iz razreda u 21 h." Već dugi niz godina Aleksandra izbjegava medije i javni život, sada vidimo i kako bivša manekenka danas izgleda. U ležernom izdanju kosu je svezala u messy punđu te je odjenula crnu jaknu i bijeli džemper, a zajedno su se fotografirale s palcem gore i vidno dobro raspoložene. 


Inače, Aleksandra sa suprugom Makom Šijakovićem ima troje djece i već godinama se ne pojavljuje na društvenim događanjima. Oprostila se od modnih revija i snimanja editorijala te je poznato da je ostala u kontaktu samo s bivšom kolegicom manekenkom Jelenom Orešković koja je prošle godine rekla kako su njih dvije redovito u kontaktu. 

– Mislim uvijek kad se piše gdje je netko nestao kao da je ne znam što, ali jednostavno ljudi imaju pravo promijeniti prioritete. Upravo to se i njoj dogodilo, nema ništa mistično iza njenog nestanka, to vam je sazrijevanje, ja bih rekla. Aleks je danas super! Danas su nam teme uglavnom djeca. Aleksandra se posvetila obiteljskom i majčinskom životu. Ima krasnu i uspješnu djecu koja se bave sportom, osvajaju medalje iz različitih disciplina – ispričala je Orešković za Dnevno.hr.


Nakon što je osvojila titulu Miss Hrvatske, sudjelovala je u mnogim domaćim i susjednim realityjima, a neko vrijeme imala je i svoj vlastiti show koji se zvao ''Apsolutno Aleks''. Javnost ju je imala priliku gledati u kontroverznom srpskom showu ''Parovi'' gdje nije dugo izdržala, iz showa je izašla jer joj je nedostajao sadašnji suprug s kojim je tada bila u vezi. Bila je prva domaća misica koja je pozirala za Playboy i to dva puta – prvi put nakon što je postala Miss Hrvatske te tri godine poslije nakon što je povećala grudi kod estetskoga kirurga. Za nju su se u tim vremenima vezali razni skandali, primjerice 33-godišnji virovitički poduzetnik Zlatko Škvarić 2006. godine, inače njezin bivši dečko, palicom za bejzbol pretukao je Aleksandrina oca Željka, koji je u brutalnom napadu zadobio trostruku frakturu lubanje. Aleksandra je tada ispričala kako su Zlatko i ona bili na roštilju kod njezine tete te kako je on odjednom ''podivljao i počeo udarati sve redom''. Majka je pozvala policiju, a Aleks je pokušala zaštititi psa i tetu. Zlatko je tada navodno na njezine roditelje bio ljutit jer su nagovarali Aleksandru da prekine sedmogodišnju vezu s njim.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, njezin život obilježen je skandalima pa se nerijetko za Aleksandru moglo čuti da ide stopama svjetski poznate kolegice Kate Moss. Aleksandru i dandanas pamte po ''aferi Praxiten'' zbog koje je u javnosti nosila još jednu titulu Miss Praxiten. Ranije je u medije dospjela zbog posjedovanja Praxitena, za koje, naravno, nije imala recept – zbog čega je bila zločesta cura domaće javne scene. Bivša manekenka je, naime, u kratkom roku ostala bez najmilijih članova obitelji. Preminuo joj je otac, a nakon njega i još neki bliski rođaci. Nekretninu, u kojoj Grdić danas živi, naslijedila je od bake i djeda. Prema izvorima bliskim bivšoj misici, sada živi skromno. 

Aleksandra Prijović otkrila kako je imati Lepu Brenu za svekrvu: 'Voli kuhati, često pravi ručak'

Komentara 4

Avatar votum
votum
12:26 07.11.2023.

Mogli ste ju i ostaviti u anonimnosti. Sretni mi, sretna ona.

MA
Makbe
11:29 08.11.2023.

Pametna žena. Navrijeme se okrenula pravim vrijednostima i sredila si život.

BS
Blue_shirt
13:22 07.11.2023.

Koja na slici je bila miss lijeva ili desna? Ja bih neznajuci rekel lijeva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije