Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa vijest

Vesna Dragojević: Oliver će do Božića biti kući

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
21.12.2017.
u 08:52

Glazbenik je zadnja dva tjedna proveo u bolnici jer mu je organizam oslabio tijekom četvrtog ciklusa kemoterapije

Oliver Dragojević morao je zbog liječenja otkazati sve koncerte u prosincu, ali za pjevača i njegovu obitelj stigla je lijepa vijest da Oliver može napustiti bolnicu za božićne blagdane. 

- Ovaj tjedan će ga, do Božića, pustiti. Puno mu je bolje i super se osjeća - rekla je Vesna Dragojević za Slobodnu Dalmaciju. Legendarni glazbenik u bolnici je završio prije dva tjedna jer mu je organizam oslabio uslijed četvrtog i ujedno i posljednjeg ciklusa kemoterapije.

Optimističan duh nije napustio  splitskog pjevača koji vodi borbu s rakom pluća te je i u bolnici redovito igrao briškulu i šalio se s osobljem i kolegama i obitelji koja mu  redovito dolazi u posjetu.

1/25

Komentara 8

AU
austrougarskigeneral
10:14 21.12.2017.

sretno ti olivere i bori se .

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:16 21.12.2017.

Kada je pacijentu sa karcinomom pluća bolje nakon kemoterapije,to znači da je kraj blizu.Nemojte me krivo shvatiti,ali tako je.Inače Olivera cijenim jer je to čovjek za sve režime.Uvijek bih sa njim zapjevao onu njegovu...."Tito i prva proleterska brigada".

ZS
zspanco
15:58 22.12.2017.

Sretno ti Olivere! Do Božića kući, do Tri kralja ćeš Svetoga Petra po guzici tući. Reći ćemo: "Hvala i slava mu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije