Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dugogodišnjeg dečka

Vesela proslava u Novom Sadu: Udala se kći Rade Šerbedžije

Los Angeles: Rade Šerbedžija poveo je kćer Ninu na premijeru filma The Promise
Foto: EP4
1/2
02.07.2023.
u 22:21

Ninu je pred supruga dopratio ponosni Rade, čvrsto je držeći za ruku, dok mladenka nije skidala osmijeh s lica. Njena majka je uzdignutih ruku veselo pjevala i podizala atmosferu.

Udala se najstarija kćer Rade Šerbedžije (76) i njegove supruge, ugledne kazališne redateljice Lenke Udovički (56). Šerbedžijina kćer Nina udala se za dugogodišnjeg dečka Filipa.  Iz prvog braka glumac ima sina Danila i kćer Luciju, a sa Lenkom kćerke Ninu, Vanju i Milicu.

Vesela proslava se održala u Novom Sadu. Proslavi su prisustvovali i brojni glumci i kulturnjaci. Ninu je pred supruga dopratio ponosni Rade, čvrsto je držeći za ruku, dok mladenka nije skidala osmijeh s lica. Iza njih koračale su Ninine sestre, a Lenka je uzdignutih ruku veselo pjevala i podizala atmosferu među svatovima, pišu 24sata.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Rade Šerbedžija došao u goste kod Nevena Ciganovića

Komentara 35

TO
ToVuS
23:37 02.07.2023.

Koga briga za ove što mrze sve hrvatsko.

BO
boom
06:55 03.07.2023.

Covjek koji je u vrijeme najgore agresije na Hrvate svojim djelima pokazao tko je i što je.

DI
did_Iva
22:53 02.07.2023.

Gastarbeiter2, a, je, a što je onda Bosanac Emir Kusturica postao Nemanja i promiče srpski nacionalizam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije