Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U POVJERENJU BY NEVEN CIGANOVIĆ'

Rade Šerbedžija otkrio je pikantne zanimljivosti susreta s velikom holivudskom zvjezdom

Promo
30.06.2023.
u 17:04

Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija, čije prominentne filmske uloge i dalje izazivaju divljenje javnosti, gostovao je u emsiji kod voditelja Nevena Ciganovića gdje je otkrio neka pikantne zanimljivosti svojeg nevjerojatnog života

Da ne otkrijemo previše, za tjednu dozu pikanterija s domaće javne scene, trendova i skandala pogledajte novu epizodu emisije 'U povjerenju by Neven Ciganović' već ovog ponedjeljka 3. srpnja u 20:00 na portalu vecernji.hr.  

Nova emisija, nove vruće teme i zanimljivi gosti. Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija, čije prominentne filmske uloge i dalje izazivaju divljenje javnosti, gostovao je u emsiji kod voditelja Nevena Ciganovića gdje je otkrio neka pikantne zanimljivosti svojeg nevjerojatnog života. Slučajni susret s legendarnim Al Pacinom i godinama nakon izaziva u njemu reakciju 'tako nešto se ne radi', a o čemu je riječ ispričao je prvi puta za javnosti u emisiji 'U povjerenju'.  

I dok većini Hrvata Tom Cruise i Angelina Jolie su prekrasni ljudi o čijim glamuroznim životima vole čitati, gotovo da ne postoji osoba koja se može pohvaliti da su upravo nju htjeli u svojem filmu, kao što to može naš proslavljeni glumac koji je skromno otkrio kako je došlo do te nevjerojatne suradnje.  

Tolike godine u samom srcu Hollywooda nisu mogle se odviti bez da nije svjedočio nekim zanimljivim trenucima, a upravo je njegova priča o Charlize Theron iznenadila i našeg voditelja Nevena Ciganovića. I dok se s pravom možemo diviti umijeću proslavljenog glumca poput Rade Šerbedžije, jedan od najtalentiranijih mladih glumaca Lovro Juraga sjeo je nasuprot Nevena Ciganovića i otkrio zašto neće ići na Doru unatoč tome što ga mnogi nagovaraju.   

  No da ne otkrijemo previše, za tjednu dozu pikanterija s domaće javne scene, trendova i skandala pogledajte novu epizodu emisije 'U povjerenju by Neven Ciganović' već ovog ponedjeljka, 3. srpnja 20:00 na portalu vecernji.hr 

Komentara 1

IV
Ivan56
07:36 01.07.2023.

,,Emisija ,,N.Ciganovica tko tu spodobu od plastike gura po televiziji ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije