Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S PONOSOM

Veljača pokazala dekolte: 'Ovo je posljedica 5 kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi'

Foto: Instagram
1/10
17.10.2020.
u 15:04

Podsjetimo, Vito Turšić nam je u kratkom razgovoru prošlog mjeseca potvrdio da je u vezi s glumicom Jelenom Veljačom.

Otkako su svoju vezu potvrdili za javnost, glumica Jelena Veljača i njezin deset godina stariji dečko Vito Turšić jedan su od najzanimljivih parova hrvatske estrade. Prije tri tjedna Veljača je na društvenim mrežama sama potvrdila kako joj ruže u ljubavi cvijetaju s bivšim savjetnikom bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a on nam je u kratkom razgovoru otkrio da su sretno zaljubljeni.

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni - kazao nam je Turšić, koji je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena. Vito je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića. 

Prošlog vikenda zajedno su pozirali u zagrebačkom HNK, a uz sliku koju je Jelena objavila izdvojila je citat:

"Život je predivan, čak i sa maskom". U nizu komentara koji su se ispod toga zaredali pristigle su mnoge lijepe čestitke novopečenom paru, a jedna Jelenina pratiteljica joj je poručila kako se na fotografiji vidi samo njezin dekolte.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"To je posljedica pet kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi", napisala joj je Veljača i dobila veliku podršku.

Inače, Turšić je u mladosti glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.  Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pažnju u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i  unatoč tome je s kćeri neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. 

Također, glumica je proteklog vikenda predstavila svoju prvu slikovnicu “Čučkolina”, koju je radila u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković. Na promociji koja je održana u Zagrebu podršku su joj između ostalih dali i glumci Amar Bukvić i Ivana Roščić, ali i dečko Vito Turšić.  - Slikovnica je o svoj djeci koja su “drugačija” ili odrastaju “drugačije”. Moram staviti navodnike uz tu riječ, jer smo zapravo svi drugačiji- i to je nekako poanta priče. Sanjam o svijetu u kojem će se različitosti slaviti i u kojem će one biti alat osnaživanja i samoosnaživanja, a ne prostor stigmatizacije i traume, kazala nam je Veljača i dodala kako je njena kći Lena posebno ponosna, te da misli kako je slikovnica napisana samo za nju.

 

Komentara 10

ZA
zadar1
15:24 17.10.2020.

to smo vidili caki u akciji🤣🤣🤣🤣

SO
Sobrudolf
20:18 17.10.2020.

A ja mislio da se zaljubila u nekog baustelca iz Nepala.

Avatar Grunf
Grunf
20:39 17.10.2020.

koji kapacitet moras biti da s tim spavas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije