Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Veliki uspjeh filma Jakova Sedlara! Do sada ga pogledalo 50.000 gledatelja

Ovaj broj gledatelja potvrđuje da je ovo do sada najgledaniji hrvatski dokumentarni film uopće, a s obzirom na plan prikazivanja, realno je očekivati da će taj broj biti i znatno veći.
06. prosinca 2019. u 15:16 1 komentara 1408 prikaza
Foto: Boris Ščitar
Pogledajte galeriju 1/5

U povodu Dana branitelja Dubrovnika , sinoć je u dubrovačkom kinu “Sloboda” održana svečana projekcija dokumentarnog filma “3069”, redatelja Jakova Sedlara. U publici su , između ostalih, bili i general Mirko Šundov, načelnik Glavnog stožera  oružanih snaga RH te dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

JAKOV SEDLAR 'Mi Hrvati se znamo ponositi sportom, ali kada se treba ulagati onda smo vrlo nisko'

To je bila 91. projekcija filma koji po prvi put aktualizira temu samoubojstva hrvatskih branitelja. Publika je, kao i na svim dosadašnjim projekcijama, s velikim zanimanjem pratila film , a poseban interes izazvala je činjenica da je sinoć posebnu diplomu dobio dječak Borna Bjelančić ( rođen 2009.)  koji je 50.000-ti gledatelj ovoga filma! Diplomu mu je uručio redatelj filma Jakov Sedlar.

 | Autor : Privatni album Foto: Privatni album

Jakov Sedlar Jakov Sedlar: Nema razloga da ne dobijem vizu za Australiju, bio sam ondje 29 puta

Ovaj broj gledatelja potvrđuje da je ovo do sada najgledaniji hrvatski dokumentarni film uopće, a s obzirom na plan prikazivanja, realno je očekivati da će taj broj biti i znatno veći. Naime, u sljedećih nekoliko mjeseci slijedi niz dogovorenih projekcija po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, USA i Canadi.

Marko Grubnić i Momčilo Gurović
POSLOŽILO MU SE
Marko Grubnić: 'Presretan sam, vjenčat ćemo se ove godine'
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • kbr:

    čudesno, propustili Sedlara u mainstream medije! ospunut sam