Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“3069”

Veliki uspjeh filma Jakova Sedlara! Do sada ga pogledalo 50.000 gledatelja

Foto: Boris Ščitar
1/5
06.12.2019.
u 15:16

Ovaj broj gledatelja potvrđuje da je ovo do sada najgledaniji hrvatski dokumentarni film uopće, a s obzirom na plan prikazivanja, realno je očekivati da će taj broj biti i znatno veći.

U povodu Dana branitelja Dubrovnika , sinoć je u dubrovačkom kinu “Sloboda” održana svečana projekcija dokumentarnog filma “3069”, redatelja Jakova Sedlara. U publici su , između ostalih, bili i general Mirko Šundov, načelnik Glavnog stožera  oružanih snaga RH te dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

To je bila 91. projekcija filma koji po prvi put aktualizira temu samoubojstva hrvatskih branitelja. Publika je, kao i na svim dosadašnjim projekcijama, s velikim zanimanjem pratila film , a poseban interes izazvala je činjenica da je sinoć posebnu diplomu dobio dječak Borna Bjelančić ( rođen 2009.)  koji je 50.000-ti gledatelj ovoga filma! Diplomu mu je uručio redatelj filma Jakov Sedlar.

Foto: TOMAŽ SKALE

Ovaj broj gledatelja potvrđuje da je ovo do sada najgledaniji hrvatski dokumentarni film uopće, a s obzirom na plan prikazivanja, realno je očekivati da će taj broj biti i znatno veći. Naime, u sljedećih nekoliko mjeseci slijedi niz dogovorenih projekcija po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, USA i Canadi.

Ključne riječi

Komentara 1

KB
kbr
17:53 06.12.2019.

čudesno, propustili Sedlara u mainstream medije! ospunut sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije