Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT S HUMANITARNIM PREDZNAKOM

Veliki koncert Tedija Spalata 9. studenoga u Lisinskom

tedi
Arhiva VL-a
20.10.2009.
u 15:28

Na još jednoj Tedijevoj dalmatinskoj deliciji kao gosti će nastupiti klapa Šufit, Zorica Kondža i Tamara Obrovac s kojom je Spalato 2006. osvojio Porina za najbolju vokalnu suradnju.

Deset godina nakon kultnog koncerta i Porinom ovjenčane snimke pod nazivom "Live in Lisinski", Tedi Spalato priprema još jedan koncert u novootvorenoj dvorani Vatroslav Lisinski koji će se održati 9. studenoga u 19.30 sati.

Na još jednoj Tedijevoj dalmatinskoj deliciji kao gosti će nastupiti klapa Šufit (zajednički nastup na festivalu Dalmatinske šansone s pjesmom "Zaplakala pisma"), Zorica Kondža (duet  "Zar je voljeti grijeh") i Tamara Obrovac (duet "Ti i ja", osvojio je Porina 2006. za najbolju vokalnu suradnju). Dvanaesteročlanim ansamblom ravnat će Joško Banov, a za ovu priliku raspisani su potpuno novi aranžmani. Osim nekih od najpoznatijih hitova, Tedi će izvoditi i pjesme s aktualnog albuma "Kadenca".

Prikupljeni novac od koncerta ići će u humanitarne svrhe za pomoć nepokretnoj djevojci kojoj će se na taj način omogućiti sloboda kretanja. Koncert organizira Rotoract klub Zagreb Centar, a ulaznice se mogu kupiti u Aquarius Music Shopovima i na blagajni dvorane Lisinski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije