Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgledanija informativna emisija

Velike promjene u Dnevniku Nove TV! Gledatelje očekuje novi termin i najmoderniji studio, zna se i od kada

Foto: Nova TV
1/7
22.09.2022.
u 12:18

''Svaka promjena donosi nove izazove, ali izazove kojima se veselimo. Novi studio izgleda izvanredno. Stvaramo novu eru informiranja u Hrvatskoj i zaista je divan osjećaj biti dio te medijske povijesti.'', rekla je voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić.

Dnevnik Nove TV 02. listopada predstavit će se u potpuno novom ruhu i u novom terminu. Najjača i najgledanija informativna emisija u zemlji, s voditeljskim i reporterskim licima kojima gledatelji vjeruju, u nedjelju 02. listopada započeti će s emitiranjem u 19:00 sati, 15 minuta ranije nego dosad, iz potpuno novog televizijskog studija, najmodernijeg u zemlji.

''Svaka promjena donosi nove izazove, ali izazove kojima se veselimo. Novi studio izgleda izvanredno. Stvaramo novu eru informiranja u Hrvatskoj i zaista je divan osjećaj biti dio te medijske povijesti.'', rekla je voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić.

''U novom terminu, ali i u novom studiju, no s jednakim entuzijazmom kao i prvog dana. Promjena nosi i novu energiju tako da ćemo sad podići ljestvicu još više. Nastavljamo donositi sve najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta na najbolji mogući način što gledatelji već godinama nagrađuju gledanošću.'', rekao je Saša Kopljar. 

Prije 17 godina, točnije 10. listopada 2005. Marija Miholjek i Petar Pereža po prvi su put pozdravili hrvatsku javnost u tada novoj, gledateljima nepoznatoj središnjoj informativnoj emisiji – Dnevniku Nove TV. Bila je to prekretnica ne samo za Novu TV, već i domaće televizijsko izvještavanje i prezentiranje vijesti općenito. Od tada do danas središnja informativna emisija Nove TV pomicala je granice i uvodila trendove što je prepoznato i na svjetskoj razini. Nova TV je tako osvojila Promax  najprestižniju svjetsku nagradu u području promocije, marketinga i dizajna i to za produkcijsku grafiku u informativnom programu, te za najbolji TV studio i video zid.

14.09.2022., Hotel Palace, Dubrovnik - Polufinale Emmy u Dubrovniku za kategoriju telenovele. Sasa Kopljar, Marija Miholjek, Romina Knezic, Petar Pereza Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Također redakcija se može pohvaliti brojnim priznanjima i nagradama koje su dobili njezini novinari poput primjerice medijske nagrade Večernjakova ruža, HND- ovih nagrada reporterima i snimateljima, Miko Tripalo nagrade za promicanje tolerancije.

''Malo je teško odvojiti se od starog studija. Tu se stvarala jedna uspješna i lijepa priča, no drago mi je što ćemo uskoro predstaviti u novom terminu u još boljem i modernijem TV studiju u kojem tehnološka rješenja služe kao savršena podrška poslu koji obavlja cijela redakcija.'', rekao je Petar Pereža.

''Tijekom svih ovih godina trudili smo se pomicati granice i uvijek biti inovativni. Drugim riječima, donijeti našim gledateljima najmodernija tehnološka rješenja.  Novi studio je doista impresivan i lijep, baš kao što je lijep osjećaj zajedno s mojim dragim kolegama zakoračiti u novo informativno poglavlje koje je pred nama.'', rekla je voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek.  

Novom poglavlju vesele se i Valentina Baus i Dino Goleš.

''Stvarno sam ponosna što radim i razvijam se na televiziji koja je uvijek bila broj jedan u postavljanju standarda. Dino i ja smo se tek udomaćili, ali promjene su nužne u svakom razvoju i početak su novog razdoblja za sve nas u informativnom programu. Nova redakcija izgleda sjajno. Imamo intenzivne probe, sve napreduje jako dobro i jedva čekam sjesti u stolac i pozdraviti naše gledatelje iz novog okruženja.'', poručila je Valentina Baus.

''Novi, moderni news studio predstavlja veliki izazov, uzbuđenje i čast. Ovakve promjene potiču nas da budemo još bolji. Svi jedva čekamo da se okupimo u novoj redakciji i kako su kolege već rekli da započnemo jedno novo poglavlje.'', rekao je Dino Goleš.

Dnevnik Nove TV u novi studio ulazi kao neprikosnoveni lider. Posljednjih 13 godina Dnevnik Nove TV najgledanija je središnja informativna emisija u zemlji. Redakcija informativnog programa svaki dan kreira relevantan sadržaj kojim izvještava o svim ključnim događajima iz Hrvatske i svijeta. Cjelokupan doživljaj vijesti tim Dnevnika Nove TV donosi kroz pripremu i izradu TV priloga, live javljanja s mjesta događaja, izvanrednih vijesti, virtualnih reportaža te uz video zid gdje među ostalim kroz moderna grafička rješenja prezentiraju rezultate nezavisnih istraživanja o ključnim društvenim i ekonomskim temama.

Transformacija TV studija dodatno će istaknuti sve prednosti i atribute informativnog programa Nove TV na medijskoj sceni, a novi vizualni identitet i termin emitiranja kruna su stalne posvećenosti Nove TV da gledateljima uvijek donese točne, provjerene i relevantne informacije.

Dnevnik Nove TV u novom studiju i terminu u 19:00 sati gledajte u nedjelju 02.listopada.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio


Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:24 22.09.2022.

Samoukidaju se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije