Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prerani odlazak

Velika tuga u poznatom bendu! Zabranjeno pušenje objavilo tragičnu vijest

Foto: Igor Krajl/Pixsell
10.11.2018.
u 11:26

Dražen Janković, prvi klavijaturist Zabranjenog pušenja i brat Neleta Karajlića, preminuo je u petak ujutro. Od njega su se oprostili i članovi popularnog rock sastava.

Preminuo je Dražen Janković, prvi klavijaturist Zabranjenog pušenja i mlađi brat Neleta Karajlića. Tužnu vijest na svom Facebooku objavili su članovi popularne sarajevske rock skupine.

- Dragi Drale. Živiš i dalje s nama, sa svojim pjesmama i svojim duhom. Tvoje dobro srce prekratko nas je grijalo. Grlimo te za oproštaj, divni i plemeniti druže - stoji u objavi. Janković je preminuo u petak ujutro, a uzrok smrti za sada nije poznat.

 

Osim karijere u Zabranjenom pušenju iza njega je i nekoliko knjiga među kojima je i Putopis Zabranjeno pušenje. Bio je i član "No Smoking Orchestra".

U Javnosti se Janković prvi puta pojavio u kolovozu ove godine na beogradskom Beer festu kada je došao podržati brata Neleta, pravog imena Nenad Janković,  koji je najpoznatiji kao bivši pjevač Zabranjenog pušenja.

Pogledajte i veličanstven oproštaj od Olivera Dragojevića.

Komentara 46

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
12:24 10.11.2018.

Zasto ste stavili sliku Seje Seksona na naslov?

DU
Deleted user
15:26 10.11.2018.

Najviše sam zabrinut, kada i hoće li se uopće, od ove tragedije, oporaviti novinari večernjeg.Sve mi znoj curi niz vrat od velike brige, hoće li uopće večernji sutra osvanuti.

Avatar rubinet
rubinet
11:35 10.11.2018.

Drale i Nele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije