Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi ljepotice

Vedrana uživa u ludoj vožnji, a Maja Cvjetković u hladu i koktelima

'19.07.2012., Hvar - Maja Cvjetkovic odmara u hladu u uvali Stipanska.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
1/5
22.07.2012.
u 13:00

Djevojkama uleti stranaca nisu nepoznanica, a od naporne radne godine najbolje se opuštaju u skrivenim uvalama

Samo nekoliko dana nakon što je na hvarskoj plaži hotela Amfora jet ski vozio Vedran Ćorluka, njegova bivša djevojka Vedrana Linardić potražila je malo adrenalina na istom mjestu. Padobranom koji vuče gliser već je letjela pa se ovog puta odlučila po valovima provozati na banani.

– Ja sam pravi adrenalin freak i sportski tip. Od štikli više me zanima sport – ispričala je Vedrana poslije vožnje.

Na Hvar je došla prije pet dana s prijateljicama Anticom i Lorenom. Partijaju uglavnom u Carpe Diemu, ali Vedrana u tom dijelu malo šteka.

Avanture za jednu noć

– Neki dan sam se baš isplesala, ali kako ne pijem alkohol, već oko dva postajem totalni party breaker i kada je curama najbolje, ja postajem dosadna i hoću kući. Osim toga tako trijeznoj postane mi naporno podnositi ulete pijanih stranaca koji dođu k nama u ludi provod pa navaljuju da iskoriste priliku. To mi smeta dok se zabavljam, a oni ne znaju da kod mene avanture na jednu noć nemaju baš nikakve šanse! – veli Vedrana.

Jedna je od rijetkih ljepotica na kojoj je sve prirodno, a tako će kaže zauvijek i ostati. Ne voli napućene plaže već lješkarenje na suncu u skrivenim morskim uvalama i to radi jednog svog gušta.

– Da me zateknete u nekoj mirnoj uvali, uhvatili biste me u toplesu! Ne volim kada mi ostanu na tijelu bijeli tragovi od kupaćeg kostima. A oni nisu estetski ni na modnoj pisti – otkriva smijući se.

O Ćorluki s kojim je nakon dugogodišnjeg prijateljstva lani tri mjeseca bila i u romantičnoj vezi, ne želi pričati. Tek kratko kaže da zna da je bio na Hvaru i da su si i dalje dobri. Trenutačno je, kaže, slobodna pa nam je otkrila i kakvi je muškarci zanimaju.

Ne! oženjenima

– Nemam neki svoj tip muškarca, ali znam koji muškarci kod mene nemaju šanse – oni oženjeni i zauzeti. Nikada! Važno mi je da je muškarac pametan i ima karizmu, a izgled je manje važan. No, ovo ljeto sam nekako loša u zamjećivanju takvih – ispričala je lijepa Vedrana.

Još jedna ljepotica uživa na Hvaru. Maju Cvjetković zatekli smo u uvali Stipanska na Hvaru gdje se s prijateljicom sunča i uživa u ispijanju koktela na Carpe Diem Beachu.

Boju je već uhvatila iako se baš ne prži na suncu i štiti se šeširom, a ostaje još koji dan. Ne sunča se u toplesu, barem ne na Hvaru gdje za to, kaže, ima previše ljudi, ali zato se zabavlja, makar i to ne previše.

– Zabava je dobra, ali ja se toga ovdje zasitim za dva dana. Brzo mi dosadi izlaziti na ista mjesta. A vani baš i nisam neka plesačica, više sam sjedačica koja s pićem u ruci sjedi i brblja s ekipom – veli Maja.

Iako se šuškalo kako je Maja Cvjetković prekinula s Davorom Šukerom, par se, izgleda, pomirio. Na pitanje gdje je novi predsjednik HNS-a dok Maja sa ženskim društvom ruži po obali, manekenka odgovara: – Pa netko mora i raditi!

Otkrila nam je da je i odlična kuharica, ali da za godišnjeg odmora, kuhaču ipak najčešće drži mama: – Obožavam ribu, ali volim se najesti i dobre janjetine! – ispričala je smijući se i zatajila koje je omiljeno jelo s kojim mazi svog Davora s kojim je već dvije godine u vezi.

Komentara 7

OB
-obrisani-
15:39 22.07.2012.

Djevojkama uleti stranaca nisu nepoznanica," Do kuda ?

ĆA
ćaćaća
17:45 22.07.2012.

promataraju cure po cijele dane jahte na otvorenom moru..da znaju gdje će na večer na duvanje:)))

Avatar alien79
alien79
13:18 22.07.2012.

Na što se svelo novinarstvo majko mila, stokanje sponzoruša bi nekoga kao trebalo zanimati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije