Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrugli rođendan

Vedran Ćorluka iskoristio posebnu prigodu i podijelio rijetku fotografiju s Frankom

Rovinj: Gala Party i koncert i Andree Bocellija za posebne uzvanike
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
07.06.2022.
u 10:19

"Došuljao se i trideseti. Ništa spektakularno i glamurozno, večera uz more, uz najdraže osobice – sve što mi je trebalo. Hvala svima na lijepim željama! Dvadesete su bile svakakve. I šarene, i sive, nekad i crne, ali pune trenutaka koji mijenjaju i oblikuju život. Idemo dalje... Netko mi je šapnuo da je u tridesetima još i bolje", napisala je Franka

Pjevačica Franka Batelić danas slavi trideseti rođendan, a na Instagramu je serijom fotografija pokazala kako je slavila u društvu prijatelja i obitelji.

"Došuljao se i trideseti. Ništa spektakularno i glamurozno, večera uz more, uz najdraže osobice – sve što mi je trebalo. Hvala svima na lijepim željama! Dvadesete su bile svakakve. I šarene, i sive, nekad i crne, ali pune trenutaka koji mijenjaju i oblikuju život. Idemo dalje... Netko mi je šapnuo da je u tridesetima još i bolje", napisala je Franka pokraj fotografija s prijateljicama i suprugom Vedranom Ćorlukom. 

Istu fotografiju podijelio je na svom Instagram profilu i Vedran te Franki zaželio dobrodošlicu u ''klub 30''.

"Sretan rođendan i dobro došla u klub 30. Za sljedeće poglavlje", napisao je Vedran uz zajedničku fotografiju.

Podsjetimo, Franka je nedavno nakon višemjesečnog skrivanja otkrila kako suprug i ona čekaju drugo dijete. 

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam – Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Hihihi", napisala je Franka uz nekoliko fotografija koje ističu njezin trudnički trbuh. Ispod objave odmah su se zaredale čestitke oduševljenih pratitelja, a priliku da Vedranu i Franki čestitaju na prinovi nisu propustili ni brojni poznati, među kojima su i Viktorija Rađa, Sonja Kovač, Marko Grubnić, Albina, Nataša Janjić i brojni drugi. 

VIDEO: Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije