Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojio srca

Progovorili o 'nestašnom' sinu! William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi kraljičinog jubileja

Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL
1/13
07.06.2022.
u 10:01

Svi pogledi bili su usmjereni na najmlađeg člana obitelji na balkonu, malenog princa Louisa koji je bio vrlo nestašan, a svojim je reakcijama sve nasmijavao.

Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete došla je kraju, a iako su svi očekivali da će najveću pažnju na ceremoniji ukrasti princ Harry i Meghan Markle, nije bilo tako. Svi pogledi bili su usmjereni na najmlađeg člana obitelji na balkonu, malenog princa Louisa koji je bio vrlo nestašan, a svojim je reakcijama nasmijavao sve. Zbog toga su ga roditelji i starija braća morali upozoravati i smirivati u nekoliko navrata.

No, njega to nije spriječilo da uživa u djetinjstvu. Na vlastiti račun i sva događanja osvrnuli su se i princ William i vojvotkinja Kate te se našalili objavom na Instagramu. Radi se o nekoliko fotografija koje su objavili na ovoj društvenoj mreži, a u opisu su zahvalili svima koji su pratili ceremoniju. 

- Kakav fantastičan vikend slavlja. Vidjeti ljude diljem zemlje kako se okupljaju s obitelji, prijateljima i voljenima bilo je iznimno posebno. Hvala svima koji su pokazali svoju zahvalnost kraljici za njezinih nadahnjujućih 70 godina vodstva. Nadamo se da ste imali vikend za pamćenje – zvučala je zahvala, a zatim su dodali kako su se oni proveli.

- Svi smo se proveli nevjerojatno, posebno Louis… - pisalo je na kraju opisa, a pratitelji su u komentarima srdačno primili ovu šalu. Većini njih Louisovo ponašanje je bilo simpatično. "Volim njegovu osobnost. Svima nam je ukrao srca", napisala je jedna pratiteljica. "Ponašao se kao običan četverogodišnjak i bila sam presretna jer ga vidim!", složila se druga osoba. "Louis je bio superzvijezda!",  zaključili su.

Inače, Louis je tijekom sva četiri dana proslave kraljičinog jubileja zabavljao prisutne svojim grimasama te nestašnim ponašanjem: dizao se, vikao, stajao na stolcu, a u jednom trenutku se čak i izbeljio vojvotkinji Kate. Roditelji su ga pokušali umiriti, a isto je učinio i djed Charles kada ga je uzeo sebi u krilo. Svog mlađeg brata pokušala je umiriti i princeza Charlotte, ali bezuspješno.

VIDEO Slavlje u Engleskoj: Kraljica je na tronu već 70 godina!

 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kološanin
10:28 07.06.2022.

Mali je dobio životnu lekciju. Krši sva pravila, budi najblesaviji i zajamčeno ti je mjesto u svim medijima. Što ti je 70 godina na čelu monarhije u usporedbi s beljenjem i divljanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije